Skip to content

OB, és ami előtte vár: Inter-Eu Oli ismét!

  • by

Elsősorban a kedves szülők segítségére lehet, hogy kiderült a büki Olimpici OB időpontja: a tavalyihoz hasonlóan előreláthatólag 2013. június 17-22. között zajlik a Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesület szervezte több napos bajnokság. Ennek fényében reméljük könnyebben szervezitek a nyári szünidei programokat, és a szabadságok kivételét.

Másik jó hírünk, hogy a Csaba Kupa és az OB közé szervezünk egy remek, nemzetközi hangulatú versenyt a gyermek, újonc és serdülő korú vívóknak!
Szlovéniából ezennel kicsit közelebb hoztuk hozzátok a IV. Inter-Európai Olimpici Grand Prix-t: a Pozsonytól 18 km-re található malinovo-i modern és tágas ELFO Club lesz az OB-felkészüléshez igen remek versenyünk helyszíne június első hévégéjén, a Slovensky Kord Alapítvány rendezésében.
Reményeink szerint itt lehetőségeket lesz olyan nemzetek és klubok vívói ellen is bizonyítani tehetségeteket, melyek még nem vettek részt az amúgy szinte minden alkalommal nemzetközinek számító belföldi Olimpici versenyeken. A verseny kiírása már elérhető magyar és angol nyelven is. Kérünk titeket, hogy amennyiben ápoltok nemzetközi vívóbarátságokat, hívjátok fel külföldi vívótársaitok figyelmét erre a versenyre, hisz ez remek alkalom, hogy a nyár előtt bandázhassatok egyet!

Olimpici Team