Skip to content

Plusztíz

Ennyivel volt több a hőmérséklet Celsius-ban a Dél-Alföldön, mint másutt az országos lehülés ellenére. Emiatt a Csaba Kupa alatt nem fázott sem a GP összesen 483 indulója, sem a szervezők vagy a szülők. Nagy arányú külföldi résztvevővel zajlottak a versenyszámok, és meglepetést okozott egy kisebb görög delegáció megjelenése is – ígéretük szerint számíthatunk rájuk a következő idényben.
A Csaba Kupa minden eredménye, és a megkaparintott pontszámokkal újraszámolt ranglista is elérhető minden versenyszám tekintetében. Hamarosan a fotóalbumok is helyükre kerülnek.

Továbbra is kérjük, a versenyzők/edzők ellenőrizzék ranglistapontjaik helyességét, az edzőket pedig kérjük, nézzék meg a ranglistában, mekkora tartozásuk van a versenyzők születési évszáma és edzőik neve tekintetében. Ahogy eddig is, az idény végén számolt támogatások elosztásához most is szükségünk lesz ezekre az adatokra. Elküldhetitek összegyűjtve e-mailben, vagy az OB során rendezzétek a sorokat. Köszönjük a figyelmet, és várunk minden Gy-Ú-S versenyzőt a szlovákiai Inter-Európai Olimpici Grand Prix-re! Remek felkészülési alkalom az OB előtt! Részletek a versenykiírások között.

Olimpici Team