Skip to content

Malinovo favorito

  • by

Üdv az Elfo Klub területéről! Pozsonytól húsz km-re keletre, itt Malinovoban e csodás sport -és pihenőklub ad helyet az első szlovák-magyar Olimpici versenynek, a IV. Inter-Európai Olimpici Grand Prix-nek. Miután a szerverünk Mo-on kívülről nem érhető el, ezért csak hétfőn tudjuk illusztrálni híreinket; annyi bizonyos, hogy családias létszámokkal zajlottak a mai versenyszámok.
A gyermek fiúk 19 fős mezőnyéből Szakmáry Nándor állhatott a dobogó legtetejére; a 16 főt felvonultató leány verseny legjobbja pedig a marosvásárhelyi Schlier Zsuzsa lett.
Az újonc korcsoport fiú versenyének döntőjét a lengyel Lubieniecki vívta Nagy Dáviddal, aki szép fölénnyel nyerte el az elsőnek járó díjat a 18 induló között.

Szeretjük a versenyhelyszínt – reméljük fotóalbumaink méltán ébresztenek majd sóhajokat azokban, akik nem ezt a verseny választották a hétvégén. Oh, és a szlovák „Fair Play Bizottság” nemcsak figyelemmel kísérte versenyünket, de három versenyző mentalitását jutalmazták is: Kulcsár Hedvig, Kurucz Balázs és Sárvári Merse egyaránt becsületességükről tettek tanubizonyságot amikor verseny közben jelezték a földtust vagy a hibásan jegyzett eredményt.

Olimpici Team