Skip to content

Versenybírók figyelem!

  • by

Az egyesületek vezetőihez, edzőihez, illetve rajtuk keresztül közvetlenül azokhoz a versenybírókhoz intézünk felhívást, akik a bükfürdői OB versenyszámaiban zsűriskedni fognak:
Mint az mindenki előtt már ismeretes, 2013. augusztus 5-12 között Vívó Világbajnokságnak ad helyet fővárosunk. Az ott alkalmazott lebonyolítás technikája, az ahhoz használt felszerelések a legmodernebbek, melyeket az éles bevetés előtt célszerű versenykörülmények között kipróbálni. Erre lesz remek alkalom az Olimpici sorozat záró állomása.
Ez a versenybírók számára is jár egy kis többletkötelezettséggel, mert munkájukhoz fontos, hogy megismerkedjenek a találatjelzők beállításaival és kezelésével.

a versenybíró robotkollégája

Ezért a kérésünk az felétek, kedves versenybíróink, hogy legelső napotokon ne a szokásos időben jelenjetek meg, hanem bő fél órával az első versenyszám kezdése előtt, hogy legyen idő a gépek működésének bemutatására.

Ez nagyon fontos, mert helytelen használatukkal az eredmények rögzítésében, így az egész versenyben hiba csúszna, ami nagy késéseket eredményezne. Ezt sem mi, sem a versenyzők, sem szüleik, de egész biztos ti, versenybírók sem kívánjátok, hiszen délutánonként ott vár mindannyiunkat a Bükfürdői Élménycentrum!

Kérjuk, aki hallja(ezesetben olvassa), adja át! Köszönjük!

Olimpici GP