Skip to content

Arany-esőt kíván az Olimpici Team!!!

  • by

Kedves Olimpicik -és nagyok!
Úgy gondoltuk, nem nagy merészség az egész Olimpici-közösség nevében – beleértve a legapróbb vívókat is – útjára engedni az idei Olimpiai Játékokra utazó vívókat, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy velünk együtt mindannyian szorítotok nekik!
Számunkra azért is fontosak a Pekingbe utazó magyar vívók, mert már most nagyon-nagyon büszkék lehetünk, és vagyunk rájuk. Büszkék, mert vívnak, – eredményesen. Büszkék, mert már így is követendő példaként állnak a felnövekvő vívónemzedékek előtt.
A másik fontos indokunkat sem először nyilatkoztatjuk ki – elég a mozgalom nevét ízlelgetni: „Olimpici”… Mi azért vagyunk, azért dolgozunk, hogy eddigi és jelenlegi eredményes vívóinkhoz hasonló, a jövő Olimpiai Játékain győzedelmeskedni szintén képes vívókat neveljünk.. illetve biztosítsuk fejlődésük útját versenysorozatunk segítségével. Ennek sikerét, jelentőségét majd évek múlva tudjuk visszaigazolni, amikor az Olimpici versenyek legjobbjainak – remélhetőleg mint az Olimpia résztvevőinek – szurkolhatunk.
Addig azonban óriási szívvel, és sporttársi szeretettel szurkolunk, szorítunk nektek, magyar vívók… mind egytől egyig!
Induljatok hát, a távoli pástokon megmérettetni magatokat! Kívánjuk, hogy a magyar vívás hírnevét további érem-esővel biztosítsátok! Örömteli pillanatokat, sikeres asszókat, sok győzelmet kívánunk!
Hajrá vívók, hajrá magyarok!!!

Olimpici Team

Vívóink szombaton indulnak.. jó utat!

Bővebben az Olimpiáról:
http://www.peking2008.hu/
Elvárás a vívóktól – cikk az Origo-n
Peking 2008′ – Eseménynaptár