Skip to content

A kis Grand Prix esete a nagy Grand Prix-val

  • by

Az Olimpici Grand Prix Párbajtőr utánpótlás versenysorozatát az a megtiszteltetés érte, hogy a közelgő Női párbajtőr WestEnd Grand Prix döntői során a WestEnd-ben találkozhat egy nagytestvérével – találkozhat a kis és a nagy GP.

A Magyar Vívó Szövetségnek köszönjük a nagyszerű ötletet, és egyben a meghívást, hogy ilyen formában is részesei lehetünk egy nagy nemzetközi versenynek. Hiszen a „nagylányok” versenye döntőinek szünetében az Olimpici GP négy legjobb gyermek leány magyar versenyzője mutatkozhat be a nagyközönségnek, miközben a Női párbajtőr WestEnd Grand Prix-t a hazai mellett európai figyelem is kíséri.

Az Olimpici GP vívói, Máté Anna (MTK), Gábor Ágnes (VASAS SC), Muhari Eszter (MTK) és Turcsák Bianka (MTK) egy mini-versenyt vívnak a népszerű, és már több vívóverseny döntőjének méltó és nívós helyszínt biztosító beváráslóközpontban. Ezáltal nemcsak ők, de az Olimpici GP, eddigi munkánk is bemutatkozik, éppezért büszkék vagyunk, hogy e négy gyermek vívópalánta által mi is a nagyverseny részeseivé válunk.

Olimpici Team