Skip to content

Olimpici versenybírók figyelmébe

  • by

Olimpici versenybírók figyelem!

Kérjük mindazokat, akik 2006 óta az Olimpici párbajtőr versenybírói tanfolyamán részt vettek, vizsgát tettek, s versenyeinken zsűriznek, s a jövőben is ez szándékukban áll, vagy még nem zsűriztek, de zsűriznének, hogy írjanak nekünk e-mailt, melyben leírják pontos nevüket, klubjuk nevét, születési adataikat, (év, hó, nap) mobiltelefonszámukat és e-mailcímüket, valamint versenybírói igazolványuk sorszámát.

Az a tervünk, hogy nyilvántartást vezetünk a versenybírókról, hogy bármilyen ügyben, de elsősorban a jövőbeli versenyen való munkával kapcsolatban könnyedén értesíthessünk titeket. Igen köszönjük!

 

Azon érdeklődők számára pedig, akik még sosem zsűriztek ,de szeretnének:
Ennek előfeltétele, hogy sikeres versenybírói vizsgát tegyetek. Ezeket az elméleti- és gyakorlati órákból, és vizsgából álló tanfolyamokat az Olimpici állomásokat megrendező egyesületek kérvényezhetik Vida Jánosnál, versenysorozatunk főbírájánál. Ha minimum öt fő jelentkezik, a tanfolyam már indulhat is. Azon érdeklődők, akik nem Olimpici-városban élnek, természetesen bármelyik helyszínen csatlakozhatnak a tanfolyamhoz, amennyiben vállalják a csütörtök estétől vasárnap délutánig tartó folyamaton való részvételt, annak költségeivel együtt. Érdemes megkérdezni bárkit a következő versenyt rendező egyesületből, vajon ott mekkora az érdeklődés, s ha nincs, el lehet kezdeni felkelteni azt. 🙂
A tanfolyam díjmentes, sikeres vizsga esetén az újak bekerülnek az adatbázisba, s oklevelet valamint sorszámozott versenybírói igazolványt kapnak kézbe. Ezek után a végzetteknek Olimpici versenyeken való zsűrimunkára van lehetőségük, mely később komoly ténykedéssé is alakulhat. Erről hamarosan egy kisriportot teszünk közzé.

Olimpici Team