Skip to content

beköszöntő – kiköszönő

  • by

Kiköszönő, mert az Országos Bajnokság mai versenynapjától az Olimpici Grand Prix legérettebb korosztálya a mi lobogónk alatt utoljára mérkőzik meg a pástokon. Reméljük a serdülők jó batyut kaptak útravalóul, és a nagyon közeli jövőben EB és VB versenyeken izgulhatunk értük, hazai és nemzetközi dobogókon is saját vívónkként ismerhetjük fel őket.
Beköszöntő, hiszen tegnap, a negyedik versenynap során tartottuk az Országos Bajnokság ünnepélyes megnyitóját, ahol a fentihez hasonló bíztató szavakkal méltatták a vívást és versenyzőinket nemcsak Balatonfüred és a magyar tenger több városának polgármesterei, és a Magyar Vívó Szövetség elnöke is.

Az OB megnyitójának vendégei

Csampa Zsolt nemcsak a hazai vívás helyzetéről mondott reménykeltő szavakat, de a díjátadásból is kivette részét, melyben segítségére volt Rédli András, legfrisebb Európa Bajnok párbajtőrözőnk is.
Köszönjük, hogy megtisztelték versenyünket, és osztoztak versenyünk jó hangulatában!

 

Csampa Zsolt és Rédli András

Pontvadász versenyzőinktől, edzőktől, szülőktől pedig is türelmet kérünk, a ranglistákat igyekszünk mielőbb frissíteni, de elsődleges célunk az aktuális versenyek gördülékeny lebonyolítása és adminisztrálása.

Olimpici Team