Skip to content

Eredmények és más ínyencségek

Kedves Olimpicik és nagyok!

Kellemes és még kellemesebb híreink: túl vagyunk az Országos Bajnokságon. Nagy levegő. Van miért. Hosszú volt az idény, ismét sokat tapasztaltunk, igyekszünk a tapasztalatokat ismét kamatoztatni, és jobbá tenni az Olimpici versenysorozatot.
A verseny eredményeit, és az összesített, végső ranglistát elérhetővé tettük. Utóbbival kapcsolatban azonban van egy szigorú kitételünk, melyet kérünk igen komolyan venni:

Kérjük a tisztelt edzőket, szakvezetőket, hogy a ranglistát ellenőrizzék, és a sportolóikkal kapcsolatos hiányosságokat pótolják – nevezetesen a vívók születési évszámát, és edzőinek nevét e-mailben küldjék el nekünk a lehető leggyorsabban (címünk a RÓLUNK menüpontban). Hiányzó adat esetén az adott versenyzőt a támogatások elosztásánál nem tudjuk, és nem is fogjuk figyelembe venni!!!

Javasoljuk továbbá, hogy az edzők és szakvezetők az Olimpici adott fordulójával egyidőben, illetve a verseny előtt minimum két héttel ellenőrizzék versenyzőik SPORTORVOSI igazolásának érvényességét! (Az OB során összesen kb 20-25 vívó nem tudott elindulni a versenyszámokban lejárt érvényességű igazolás miatt.) Ennek megkönnyítésére közzé fogunk tenni egy hasznos kis nyilvántartó programot a következő idény kezdetéig.

A fotóalbumok is hamarosan érkeznek.

Olimpici Team