Skip to content

lenyomat

Az igazság az, hogy egy rosszul beállított dátum a fényképezőgépben kissé össze tudja kuszálni az albumkészítés folyamatát, főleg ha legalább két géppel készült fotókat kell összegyúrni. Rosszul nézne ki, ha egy album ugye rögtön a díjátadóval kezdődne. Oké. Szóval azért kibogoztuk.

blackndecker

No, tehát három albumba rendezve ott egy rakat kép. A „legizgibb” pillanatok közül csak ezt a fentit sikerült elkapni, amikor ez a „körmös-bábú-szuperman-izé” majdnem baleset áldozata lett .. itt épp kihasalt, mert megbotlott egy testvezetékben, és így majdnem megfojtotta egy másik.. szóval tessék rendet tartani.

Próbálunk mi is. Egy-egy lépést kegyesen hátráljanak a szülők, az edzők, és a versenyzők is. Mi is megtesszük, hogy jövőre újult erővel, klasszul folytathassuk az Olimpici Grand Prix-t. De ehhez közös erőre, egymás tiszteletére, és a szabályok betartására van szükség. Mi erre kérünk mindenkit szívből.
A nyárra szépeket, pihenést, rekreációt – már ha van mit – és persze majd jelentkezünk a Tatai Edzőtábor részleteivel, meg ezzel-azzal, szóval teljesen ne tessék lejönni a honlapról. Észrevételeket, hozzászólásokat még mindig szívesen látunk a fórumon.

Viva la vida! : Olimpici Team