Skip to content

a nyári

  • by

Mindenkinek szépen telik a nyár. Remek. Ez fontos. Olimpici Edőtábor lesz. Ez milyen fontos! A tábor 2009. augusztus 24-29-ig tart, helyszíne a Tatai Olimpiai Edzőtábor. Ahogy ezt már jeleztük, a leányok és a fiúk ezúttal ugyanabban az időben lesznek a tábor vendégei.

A leányok: Zsargó Evelin, Arday Gréta, Öhlmüller Sarolta, Brestyánszki Flóra, Kucsera Kinga, Molnár Anna, Bohus Réka, Felker Adrienn, Siklósi Enikő, Máté Kinga, Légrádi Dóra, Kun Anna, Várnai Vivien, Lunacsek Eszter, Gonda Borbála, Csillik Orsolya, Rudolf Szonja, Posovszky Tímea.

A fiúk: Siklósi Gergely, Gosuly Zoltán, Buta Levente, Peterdi Bence, Bányai Zsombor, Tombor Szabolcs, Hudek Dávid, Sáfár Cirill, Cho Tauen Sándor, Csák Marcell, Nagy Attila, Havasi Marcell, Berta Dániel, Fraiman Dániel, Győrffy Kristóf, Havellant Kristóf, Pádár Péter, Uzsaly János.

A résztvevőket arra kérjük, hogy bármilyen akadályoztató tényező esetén lépjenek velünk kapcsolatba. Azt is megköszönjük, ha visszajeleztek, minden rendben, és jóváhagyjátok részvételeket. Találkozó a tábor recepciójánál 2009. 08.24-én, hétfőn délelőtt, 9:30h-kor.

Olimpici Team