Skip to content

a változásokról

  • by

Szeretettel köszöntünk ismét mindenkit az új idény alkalmából!

Az új idény versenyállomásait közzétettük a versenykiírások menüpontban. Ezen a téren minden évben van kis változás, így idén is – a fővárosi helyett egy idén debütáló állomás belépésével.
A korosztályok tekintetében érvek és ellenérvek hada kíséri a diskurzust. Ezek mérlegelésével a kuratórium a következő döntéseket hozta: Az újonc és serdülő korcsoportok megmaradnak, tehát: az idei versenyidényben serdülő versenyző az, aki 1995.01.01 után született, újonc versenyző az, aki 1996.01.01 után született. A gyermek korcsoportnál az a határozat született, hogy lezárjuk a korcsoport végét: gyermek versenyző az, aki 1997.01.01 és 1998.12.31 között született. Az 1999.01.01-én és azután születettek nem indulhatnak el az Olimpici GP versenyein.
Számukra, tehát a nagyon kicsiknek létrehozunk egy, az Olimpici szárnyai alatt működő, ám különálló versenyt. Nekik a Törpici versenyeken biztosítunk szereplési lehetőséget – ebben az idényben kétszer, a Szolnok Kupa és a Magyar Bajnokság helyszínein. Ezzel kapcsolatban – pontos időpont, lebonyolítás – részletesebb információt fogunk adni.
Az Olimpici versenyszámok lebonyolításában nagy változások nem várhatók, ám végleges döntés még nem született.

Sikeres felkészülést kívánunk: Olimpici Team