Skip to content

Húsvét előtti találatok

  • by

Találtatok. Ki vállalkozik arra, hogy összeszámolja, hány találat esett a legutóbbi Olimpici Grand Prix során? Az biztos, hogy a legtöbben találtatok lehetőséget a találatokhoz. A találatok által helyezések, a helyezések által pedig pontszámok keletkeztek, amelyeket végre bejegyeztünk a ranglistába. Leginkább az újonc fiúk mezőnye tett ki magáért, szépen ellopkodtátok egymás elől az értékes pontokat.
No, de a lényeg, hogy a ranglisták frissültek, elérhetőek.
Amit pedig mi találtunk, az a rendező egyesület, a Szombathelyi Vívó Akadémia SE hibátlan szervezése. Köszönjük a munkátokat!
Amit pedig a DHSE-PMD talált a versenyről hazaérkezve, az néhány nem honos párbajtőr az egyik vívózsákjukban, így akinek a Bükfürdő Kupán elveszett a fegyvere, vegye fel a kapcsolatot Serra Györggyel Facebookon, vagy a debreceni egyesület weboldalán keresztül.

Azért reméljük, hogy nem lesz hóesés húsvétkor... 😉

Szurkoljatok a Tashkenti Kadét és Junior Világbajnokság hazai résztvevőinek (legfőképp a FIE YouTube-csatornáját ajánljuk, mert a verseny weboldala meg se nyekken), és töltsétek kellemesen a tavaszi szünetet.
Hírverésünk idején Bende Bence már kadét bronzérmes, Nagy Kinga pedig tavalyi, plovdivi VB-ezüstérmét ismételve végzett a második helyen. Szinte egy Olimpici verseny VB-verziója zajlik Üzbegisztánban, hiszen a résztvevők közül többen is ismerhetik egymást az egykori Olimpici versenyek küzdelmeiből.. Nagy Kinga és Alexandra Predescu sem egyszer vívtak egymással Olimpici éveik alatt.. Kinga több alkalommal is legyőzte román ellenfelét, ezúttal azonban – egyetlen találattal  – Alexandra nyert Kinga ellen. Természetesen mi gratulálunk a csodás VB-ezüsthöz is!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Olimpici Team