Skip to content

valahol a Csaba Kupa és az OB között…

  • by

Kedves Vívóink,
a Csaba Kupa eredményeivel „terhelt” ranglistát frissítettük..majd kifolyik a sok pont, melyekkel televívtátok. Reméljük élveztétek az idény küzdelmeit, tanultatok mind győzni, mind veszteni..de ne feledjétek, hogy még nincs vége. Nem feladni, mert még lehet szépíteni.. és elbízakodni se tessék, mert jönnek a helyezésekre és pontokra éhes többiek. 🙂
A verseny végeredményeit már biztos felfedeztétek.. most pedig felkerült az Országos Bajnokság versenykiírása is. Kérünk titeket edzők, vívók, szülők, alaposan tanulmányozzátok át! Reméljük, hogy egy sikeres és pompás hetet tölthetünk el együtt Keszthelyen az Olimpici OB idején.
A Csaba Kupán készült fotók megrekedtek valahol a Pécs és London között feszülő végtelenben – de előbb-utóbb elérhetővé válnak – természetesen hírt adunk róla.
Emlkeztetőül tehát: az OB 2010. június 13-18-ig tart..valamint a 2. Inter-Európai Csapat Olimpici GP Mariborban az OB-t követően lesz egyből, 2010. június 19-20-án! A nevezések elküldése aktuális, lásd versenykiírás..!
Kellemes tavaszodást, eredményes felkészülést!
Olimpici Team