Skip to content

Olimpici GP2 – avagy a Mikulás is pástra lép?

  • by

A közelgő Szolnok Kupa kapcsán néhány változásra hívjuk fel figyelmeteket.
Az első kettő általánosan érvényes, az utolsó kettő kimondottan a GP2-re.

* A törpici versenyszámoknál a megváltozott lebonyolítás miatt kevesebb az asszók száma. Ezen egy picit segítünk úgy, hogy a verseny időtartamát ne befolyásolja túlzottan: a lebonyolítást úgy módosítjuk, hogy az eddigiekkel ellentétben nem 5-6 fős, hanem 7 vagy több  fős csoportok létrehozására törekszünk. A létszámtól függően így is előfordul majd kevesebb vívóból álló csoport.

* Ahogy az MVSz-nek is adoptálnia kell a FIE biztonsági szabályozását, úgy az Olimpici versenyek ÖSSZES KORCSOPORTJÁRA érvényes a hónaljvédőre vonatkozó szabály:
A FIE és az MVSz előírásainak megfelelően KÖTELEZŐ a 800 NW jelzésű, átszakadás ellen védelmet biztosító hónaljvédő viselése minden korosztálynak 2015. szeptember 1-től!
Nem tehetünk kivételt. A biztonság mindenek előtt! A hónaljvédőt ellenőrizni fogják a versenybírók, így kérjük, abban az esetben utazzanak a törpici vívók a versenyekre, amennyiben rendelkeznek 800 NW jelzésű hónaljvédővel.

* A Széchenyi István Gimnázium Sportcsarnoka sportpadlóval rendelkezik, melyre szigorúan csak váltócipőben (ami sportcipő) szabad rálépni! A padló védelmében a fegyverek igazításához kérjük, hogy a versenyzők csak az erre a célra felragasztott linóleumfelületet használják!
A küzdőtéren a pástok közelében csak az éppen vívó versenyzők, valamint versenybírók és edzők tartózkodhatnak!

* Remek hír, hogy a szolnoki szervezésnek köszönhetően minden versenyszámban az első tizenhat helyezett részesül éremdíjazásban!  Ennek feltétele, hogy a díjazottnak részt kell vennie az ünnepélyes eredményhirdetésen. Az érmeket a szervezők nem adják ki előre, vagy soron kívül.  Az első három helyezett pedig serleget is kap majd az érem mellé.

Olimpici Team