Skip to content

képességek

  • by

Véget ért az idény. Az Olimpici negyedik idénye. Képességeinkhez mérten, reméljük, hogy 2006 óta csak jobb lett versenysorozatunk – szeretitek. Vagy ha nem is, hát tanultok belőle, fejlődtök. Képességeitek – elsősorban ami a vívást illeti – fejlődnek. Tőlünk, az ellenfelektől, a zsűriktől, az edzőktől – hiszen mindannyian tanulunk egymástól. Tanulunk, és szórakozunk is, elvégre a legfontosabb, – csak hogy a kuratórium elnökének szavait idézzük – hogy jól érezzük magunkat. Tényleg, csak remélni tudjuk, hogy mindannyian jól éreztétek magatokat a 2009/2010-es idény során.
Ami az OB-t illeti, hosszú volt. Törekszünk arra, hogy ezután egy kicsit összeszedettebb legyen. Sajnáljuk, hogy a Törpiciknek és szüleiknek hosszú, várakozós órákért cserébe jött a siker, nekik extra gratuláció a kitartásért és a győzelmekért, utóbbihoz pedig minden résztvevőnek, még az utolsóknak is gratulálunk. Hiszen a vereség is lehet győzelem, ha tanulni tudunk belőle. Képességeitekhez mérten tanuljatok belőle, és reméljük mindannyian képesek lesztek szüleitek, edzőitek segítségével győzelemmé formálni azt az évek során – egész az Olimpiáig. Majd jövünk itt mindeféle számadatokkal, ami az idényt illeti, és „képességek” – tehát fotók terén is feltöltekezünk lassacskán. Még a csabai GP fotóival voltunk adósak, azok már elérhetők albumaink között.

V é g ü l   k é t   i g e n   f o n t o s   f e h í v á s :
Olimpici edzőtábor: napokon belül közzétesszük a tábor résztvevőinek pontos listáját. Miután sok az átfedés a korcsoportok között, így nem csak az első hatnak van esélye a résztvételre.
Végül egy óriási kérés: az egyesületi támogatások elosztásához csak azokat a versenyzőket tudjuk beszámolni, akiknek a ranglistán szerepel születési évük és edzőjük neve. Mi is pontosítunk, hisz az egyes korcsoportok átfedéses adatai nincsenek szinkronizálva, azonban sok adat így is igen hiányos – magyarán egyáltalán nincs meg.
Várjuk az e-maileket a versenyzőktől, szülőktől, edzőktől.. a hónap utolsó napjáig(06.30).
Szigorúak vagyunk, kérjük az adatokat! Most.
E-mail címünk a RÓLUNK menüpontban. Ne arra a címre válaszoljatok, mely az új hírekről értesít.

Olimpici Team