Skip to content

A kilences páston innen és túl

  • by

A Bükfürdő Kupán úgy alakult, hogy lett egy favoritpástunk. A kilences. Bár egyik zsűrinknek a tízes. Minden nézőpont kérdése. Egy hétvége, és mennyi verseny. Ezúttal nem mindenki koncentrálhatott az Olimpici negyedik fordulójára: a fővárosban felnőtt dupla válogatón, Újvidéken a juniorok küzdelmein izgulhattak a vívósportban ténykedők.
Mindeközben a Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesület által a profik nyugalmával lepörgetett versenyen így is összeszámoltunk 456 nevezést, tehát a néhány hazai (a mesterek a többi versenyen dolgoztak), és a masszív román (nekik Bük nagyon messzi van) mezőny igazolt hiányzása ellenére „nagyversenyes” hangulatban, rendben zajlott le az idei vasi Grand Prix.
A versenyszámok eredményeit, fotóalbumokat és a ranglistát hétfő hajnalban már elérhetővé is tettük, csemegézzetek!

Ám az igazi finomságot az Olimpici versenyekből már „kicseperedett” nagyemberré nőtt kisember, Siklósi Gergely szolgáltatta az újvidéki Kadét és junior Európa Bajnokságról:

A bajnok és mestere, Szalay Gyöngyi

Izgalmas és bravúros versenynapot tudva maga mögött Geri vasárnap egyéni junior Európa bajnok lett!
Gratulálunk Gergő! Részletes beszámoló az MVSz hírében. Természetesen Gnám Tamara 6. helyezéséhez is szívből gratulálunk!

Frissítés 2016.03.08-án:
A Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Esztergályos Patrik és Siklósi Gergely alkotta junior férfi párbajtőrcsapat Európa Bajnok!
Nem hiába, felnőttek az Olimpicik – a feladathoz is! Srácok, ez férfimunka volt!

Tudtátok, hogy az Olimpici alapszíne nem véletlenül aranysárga? 🙂

Olimpici Team