Skip to content

Első szó

  • by

Hatalmas üdvözlet!
Miután ez a legelső hírünk idén, úgy gondoljuk még belefér, ha nagyon sikeres, boldog új évet kívánunk itt mindazoknak, akik az Olimpici-közösség tagjai.
Rendhagyó módon a soron következő Grand Prix Balatonon lesz, és nem nyár fogad majd minket, nagyon nem. Csúnya, ronda, februári tél. Na jó, talán nem lesz olyan vészes. Reméljük már készültök, részünkről itt volt az ideje, hogy megosszuk veletek a VERSENYKIÍRÁST. Kérünk titeket, tanulmányozzátok át, és figyeljetek rá, hogy véletlenül se Keszthelyre, hanem Tapolcára menjetek.

Másik fontos közlendőnk, melyről edzőitek, sőt ti is tudhattok már, ha versenyeztek: ezentúl minden versenyre a Magyar Vívó Szövetség honlapján található „Információs Rendszer”-en keresztül kell jelentkeznetek. (Külföldi versenyzőkre nem vonatkozik) Ennek célja, hogy azok indulhassanak a versenyen, akik rendezték versenyzési engedélyük díját.
Figyelem! Ez nem jelenti azt, hogy a versenyen nem kell időben megjelenni, és a DT-nél leadni a sporttagsági igazolványt.  Kedves szülők, vívók! Ha mindezek mikénte nem világos, a tennivalókról kérdezzék mielőbb az edzőt, sportvezetőt.

Találkozunk Tapolcán!

Olimpici Team