Skip to content

HHA-610

  • by

Akár a hangosbemondóban is elhangozhatott volna az Olimpici GP1 hétvégéje során híradásunk rendszám-címe, hiszen több esetben a helyiek portája elé parkoltak az idénynyitó verseny résztvevői.
Ez a kis nehézség viszont igazán eltörpül a szervező DHSE-PMD áldozatos szervezőmunkája, és ennek a hajdúsági kisvárosnak eme csudálatos adottsága – egy kis utcák között megbújó iskola hatalmas és modern tornacsarnoka – mellett.

HHA-610… Hajdúhadház Olimpici versenyén összesen 610 induló versengett a rendhagyó kerámiadíjak és a pontszerzés mellett talán leginkább azért, hogy a legjobban teljesítők olyan kiválóságoktól vehessék át a díjat, mint amilyen sztárgárdát a szervezők összehoztak! Hiszen nem mindennapi érzés, ha sikeres olimpikonok adják át a kemény munka jutalmát!

Somfai Péter a gyermek fiúknak adta át a díjakat...

Imre Géza a DHSE-PMD eredményes újoncának, Kálmán Gyöngyvérnek adja át az érmet

Imre Géza kitüntetett derűjét klubtársának, Papanitz Ákosnak címezte 🙂

Hab a tortán: Nébald György és felesége, Mincza Ildikó adja át a serdülő leányok díjait...

Egy vívócsalád öröme: Mincza Ildikó kislányának adhatta át a díjat

Szóval emlékezetes pillanatok voltak ezek! Még sok ilyet kívánunk, és reméljük, eredményes vívóink mindig ilyen odaadással tesznek eleget a felkérésnek!
Sorainkat türelemkéréssel zárjuk, hiszen a menüből elérhető eredmények mellé még nem kerültek fel az idény első ranglistái, de jó tudni, hogy a jelenlegi sorrend az első verseny végeredménye.. amint elkészülnek a listák, hírt adunk róla!
Addig pedig érdemes visszaidézni a verseny pillanatait a Kisbajnok műsorával az MTVA remek összeállításában – a 35. perctől.

Olimpici Team