Skip to content

Híres bejegyzés

  • by

No csak attól híres, mert tartalmaz néhányat 🙂 …
Az első és legfontosabb, hogy a GP3, tehát a fővárosi Grand Prix forduló versenykiírása elérhető – ki hinné, a versenykiírások menüpontban.

A második fontos hír, hogy a Sport XXI. Edzőtábor eredetileg 2017. január 21–22-i időpontja változik, hiszen ekkora került át a MOA Suli KUPA eredetileg februárra tervezett időpontjáról. A tábor új dátuma 2017. február 11–12-e. Részletek a MOA Suli KUPA után!

És végül egy kis színes hír az Olimpici mozgalom lelkes, másutt is versenyző vívóinak sikereiről:

Semerédy Péter a Vasas SC újonc versenyzője (edzője Fridvalszky Ádám) az EFC U14-es körverseny ranglistáját toronymagasan vezeti, miután a sorozat első, októberi állomásán a csehországi Liberecben, majd a harmadik állomáson december 3-án a görögországi Thessalonikiben rendezett versenyekről aranyéremmel tért haza.

Semerédy Péter nemcsak a dobogó, de a ranglista tetejét is uralja 😉

A versenysorozatban a lányoknál Máthé Csengének szurkolhatunk, aki szintén a Vasas SC versenyzője (edzője Halla Péter). Ő libereci győzelmével a lányok ranglistáján az előkelő 3. helyen szerepel. Szurkoljunk, hogy a versenysorozat végén májusban elmondhassuk, hogy a 2016/2017-es U14-es EFC körverseny győztesei magyar újonc Olimpici-versenyzők!

Máthé Csenge harmadik a ranglistán

Gratulálunk!
Mindenkinek eredményes felkészülést a következő fordulóhoz!

Olimpici Team