Skip to content

Újabb különdíj az Olimpici versenyein

  • by

Az Olimpici Grand Prix két első vándorkupáját két jó barát, az időközben elhunyt dr. Fenyvesi Csaba háromszoros olimpiai- és világbajnok párbajtőröző, valamint Vida János kardozó, az Olimpici versenysorozat főbírója ajánlotta fel. Legelőször a 2011-es GP3 törpici verseny eredményhirdetésén emelték magasba a fordulógyőztes versenyzők, s a 2011–2015 közötti öt idény során 28 alkalommal vihették  haza a korcsoporttal vándorló két kupát. Emlékeztek még, kihez kerülhetett legvégül?

Azóta Vida János újabb kupapárt indított útjára a 2015/16-os idény kezdetekor, amelyeket idén már a gyermek korcsoport versenyein emelhetnek magasba a dobogó legfelső fokán álló győztesek.

Az Olimpici KHA ezúttal két újabb kupát hoz lendületbe, hogy párhuzamosan a jelenlegivel a legkisebbek számára jelenthessen motivációt.

Ki vállalja a jobb oldalt álló kupa alapítását?

A fotón jól megfigyelhető, hogy az egyik óriásserlegen már szerepel felirat, míg a másikon nem. Az egyik díj szponzorául már jelentkezett a magyar felnőtt férfi párbajtőr válogatott, így az Olimpici mozgalomnak felajánlott 50000 Ft-os adományukkal a csapat lett az egyik díj megalapítója.

A másik kupa alapítóját még keressük! A kikiáltási ár 50000 Ft, azonban a támogatás mértéke ennél magasabb is lehet: a legmagasabb összeget felajánló neve kerülhet a vándordíj plakettjére.

Keressük a vándordíj megalapítóját!

A jelentkezők írjanak e-mailt címünkre: olimpicigp[at]gmail[dot]com

Nagyon várjuk a jelentkezőket, hiszen hamarosan, október végén elstartol az idény Hajdúhadházon!

Olimpici Team