Skip to content

Rekordlétszámmal zajlott a GP3

  • by

Az Olimpici GP 12 éves történetében a legtöbb nevezést eddig a VASAS SC által rendezett idei Grand Prix 3 során regisztráltuk. Nem a számokra hajtunk, de sokmindent megmutatnak, pl. azt, hogy egyre csak növekszik versenyünk.
Sírunk, mert egyre több problémát jelent, hogy ennyi versenyző az általunk megálmodott körülmények között jól versenyezhessen, de ugyanakkor örülünk is, hogy ennyien szeretnének az Olimpici GP versenyein részt venni; külön öröm, hogy megannyi ország vívói képviseltetik magukat.

Fotó: FOTOBP

Az összesen 929 nevezés nagy munkát adott a szervező egyesületnek és a lebonyolító teamnek egyaránt. A hibákért, várakozásért elnézést kérünk, de leginkább azt kérjük, hogy legyetek nagy türelemmel, és segítsétek, segítsük egymást, hogy mindenki elégedetten távozhasson versenyeinkről. Mi még keressük a megoldást…
Köszönet minden résztvevőnek, hogy a hatalmas mezőnyökben bátran küzdöttek, a szervezőknek, hogy mindhárom napon kitartottak reggeltől estig, a Pizza Forte-nak, hogy finom pizáikkal támogatták a versenyzőket és versenybírókat, példaképeinknek, hogy eljöttek, megnézték, miként kerekednek a picik vívókká – szép csörtéket láthattak ők is, és a hatalmas nézőtér közönsége is! Gratulálunk a VASAS SC húsz újdonsült versenybírójához! Reméljük, lesz módotok sokat gyakorolni, s munkátokkal a jövőben is segítitek versenyeinket!

Van néhány meglepetésünk: egyrészt minden dokumentáció, ranglista, fotóalbum frissült, elérhető. Kérjük, hogy a ranglistát a mi oldalunkon ellenőrizzétek, mert ezek alapján készítjük elő a következő versenyek indulólistáját, írjatok, ha valaki nem kapott pontot.
A FotoBP jóvoltából van egy profi fotósok által összeállított extra albumunk is, reméljük, tetszik! Igyekszünk a GP4 kiírásával, néhány hét, és ismét verseny!

Olimpici Team