Skip to content

Nemzetközi tükör

  • by

Mint ahogy arról hírt adunk, sikerrel zajlott múlt hétvégén a 3. Inter-Európai Olimpici GP a szlovéniai Mariborban, a Branik Vívóklub és az Olimpici KHA szervezésében. A két nap egyéni és csapar versenyszámai során tíz nemzet közel húsz klubját képviselték versenyzők. A hazai versenyekhez hasonlóan négy korcsoportban mérték össze tudásukat, azzal a különbséggel, hogy a serdülőknél kadétok is indulhattak. A fiúknál összesen 74, a lányoknál 49 egyéni induló versengett szombaton, míg a vasárnapi csapatmérkőzéseken 28 fiúcsapat és 15 leánycsapat küzdött a legjobb eredményekért; mindezért cserébe nagyszerű pillanatokat és csodaszép érmeket zsebelhettek be a résztvevők.
A verseny összes eredménye már elérhető, valamint fotóalbumot is készítünk majd a Lukna Sportcsarnokban történtekről. A versenyt szeretettel és tisztelettel dedikáljuk Miso Zmauc-nak!

A ma kezdődő Olimpici Országos Bajnokságról reményeink szerint minden nap olvashattok, és próbálunk lépést tartani az eredmények aktualizálásával is! Kívánunk minden résztvevőnek sikeres küzdelmeket, és kellemes időtöltést Bükön!

Olimpici Team