Skip to content

A hétvégén elindul a 2019/2020-as évad, de előtte U10-es kategóriában bronzérem III. Turniej Szermierczy Mieleckie Skrzydta versenyen

Még három nap és megkezdődik a 2019/2020-as Olimpici GP sorozat a megszokott Hajdúhadházi első helyszínnel. Az új évad hoz néhány apró de vélhetően látványos újdonságot a lebonyolításban. Egyenlőre tesztelés jelleggel, a versenyen két páston megjelenik a videobíró és szintén e két pást eseményeinek internetes közvetítése is várható. Ennek elérhetőségéről a verseny Facebook oldalán fogunk tájékoztatást adni, de megújul a hangtechnika is amitől reméljük, hogy minden versenyen a tájékoztatás hangminősége és lefedettsége nagyobb lesz.

Korábban hírt adtunk egy lengyelországi verseny lehetőségről az Olimpici korosztályoknak. Innen is jó hírrel szolgálhatunk a legkisebbek U10-es kategóriájából, mert a Pilisi sportegyesület vívója Botzheim Ádám bronzéremmel térhetet haza első nemzetközi versenyéről. Kedves Ádám ezúton is fogad edződdel közösen gratulációnkat és további sikereket kívánunk neked.