Skip to content

Több mint 16 000 megtekintés az első élő közvetítés során!

December 13 és 15 között lezajlott az év utolsó utánpótlás versenye az OLIMPICI GP második fordulója Szolnokon. Ismét 700 feletti indulót köszönthettünk népes határon túli indulóval. A környező országokból így Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovákia, Ukrajna mellett érkeztek vívók Bulgáriából, Lengyelországból, Franciaországból, és Nagy Britanniából is.

Idén több újítást és fejlesztést hajtottunk végre, a hajdúhadházi nyitó versenyen teszteltük a sokak által már többször hiányolt videóbírót és ezzel párhuzamosan az internetes közvetítést is. A szolnoki hétvégére mindez már élesben működött így közvetítettük a fő páston zajló összes asszót és az eredményhirdetéseket.

Ezek az újítások, valamint a saját hang és fényrendszer bevezetése nagyon sok pozitív visszajelzést eredményezett. A videóbíró több esetben volt segítségére a zsűriknek a helyes döntés meghozatalában. A Facebook közvetítést nemcsak a külföldi résztvevők értékelték nagyra, hanem rengeteg köszönő üzenetet és személyes pozitív visszajelzést kaptunk már a versenyen és az után is. Az élő közvetítésnek a három nap alatt 16.547 megtekintése volt és azóta is több mint 13.000 megtekintésnél járunk. Ezek a visszajelzések és adatok azt mutatják, hogy érdemes folytatni és fejleszteni a közvetítést is.