Skip to content

A Koronavírus megbetegedések miatt az OLIMPICI GP4. 2020 március 13-15 közötti versenye törlésre kerül!!!!!!

Tisztelt Magyar Vívó Szövetség, Olimpici KHA, versenyzők, edzők, támogatók!

A Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesület, mint az Olimpici GP 2020 március 13-15-re tervezett, büki utánpótlás párbajtőr versenyének rendezője, ezúton értesít minden érintetett, hogy a verseny rendezését az adott időpontban, a koronavírusos (COVID-19) megbetegedésekkel kapcsolatosan kialakult bizonytalan helyzetben, nem vállalja. A versenyt más időpontban fogjuk megrendezni.

 Az elmúlt napok eseményei nagyon gyorsan változtak, változnak most is és nem kiszámítható mi vár ránk a jövő hét végén. Rengeteg információ, fél információjutott el hozzánk a versenyszervezéssel kapcsolatban. Arra a következtésre jutottunk, hogy a jelen körülmények között senki és semmilyen szinten nem tud felelősséget vállalni a rendezéssel kapcsolatban. A döntés meghozatalában magunkra maradtunk és ezt vállaljuk is. Ezért a legkisebb kockázatot a verseny elhalasztásában látjuk.

 Kérjük a Magyar Vívószövetséget az Olimpici KHA-t, hogy lehetőségeik szerint segítsék az információt minden érintetthez eljuttatni. Külön kérném a külföldi klubok értesítését is!

 Sajnáljuk, hogy ezt a döntést kellet hoznunk de, számítunk mindenki megértésére és egyetértésére.

Szombathely, 2020. március 6.

Babós Csaba                                                                  Málics Róbert
Szombathelyi Vívóakadémia SE. elnöke