Skip to content

Derecskén izgulunk

  • by

Igen érdekes, de az idei nyár kitartott az idény első Olimpici Grand Prix-jáig, és csak péntek későn este intett búcsút nekünk, itt Derecskén, és környékén, miközben az ország nagy részén már beőszült az időjárás. Ezt nem bánjuk annyira, bár egyenlegünket igencsak ellensúlyozza az a néhány változás, mely versenyünket fémjelzi ezen a Derecskés nyitányon.
A lebonyolítás körüli változásokról pontos leírással fogunk szolgálni, és korrigáljuk menüpontjaink idevonatkozó részét is.

Az edzőknek szánt fényképes igazolványokkal kapcsolatban csalódásként ért minket a felismerés, hogy ha valamit nem kontrollálunk szoros kezekkel, visszaéltek a bizalmunkkal. Sajnáljuk, hogy nem értettétek meg: a rendelkezés nincs senki ellen, pusztán a versenyeinket szeretnénk kényelmesebbé, jobbá varázsolni – a vívók számára, hisz’ ők versenyeznek!
Ezúton jelentjük, hogy továbbra is kizárólag edzők jogosultak az igazolvánnyal nyakukban a pástok közé bemenni – az asszók megzavarása nélkül természetesen. Az összes, nem edzőnek kiállított igazolványt be fogjuk vonni.

És hogy e hírünk egyenlege is inkább pozitív legyen, szeretettel közöljük veletek, hogy a GP eddigi eredményeit feltöltöttük!

Olimpici Team