Skip to content

Aranyérmes Heidenheimben a férfi párbajtőr válogatott!

Az OLIMPICI Alapítvány számára egy újabb diadalmas pillanat köszöntött, amikor az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid és Siklósi Gergely alkotta férfi párbajtőrcsapat aranyérmet szerzett a heidenheimi Világkupán. Ez a győzelem nem csupán egy újabb trófea a gyűjteményben, hanem azt is jelenti, hogy a válogatott bebiztosította részvételét a párizsi olimpián.

A válogatott tagjai az OLIMPICI versenyeken nőttek fel és érte el azt a szintet, amely lehetővé tette számukra, hogy a legmagasabb szinten képviseljék hazánkat. A férfi párbajtőrcsapat elképesztő teljesítményt nyújtott a világ legelismertebb vívói között, és végig a legjobbat hozták ki magukból, elhozva ezzel az aranyérmet és a fix olimpiai kvalifikációjukat.
Az út nem volt könnyű, de az elszántság és a kemény munka meghozta gyümölcsét. A csapat nem csupán a párbajtőrözés művészetében, hanem a csapatmunka és a stratégia terén is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Az egymásra figyelés és támogatás lehetővé tette, hogy mindenki a legjobb formáját hozza a páston.

Az izgalmas küzdelmek során a csapat rendkívüli magabiztossággal vette az akadályokat. A brazilok és a kanadai csapat elleni győzelmek után a Kazahsztán elleni negyeddöntőben, valamint a Franciaország elleni elődöntőben is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Végül a japánok elleni döntőben sem engedtek a nyomásnak, és magabiztosan diadalmaskodtak.

Gratulálunk a csapatnak és a vezetőedzőnek, Dancsházy-Nagy Tamásnak, valamint az összes támogatónak és edzőnek, akik hozzájárultak ennek a lenyűgöző eredménynek az eléréséhez! Köszönetet mondunk a keret tagjainak nevelőedzőiknek is: Andrásfi Tibor, Boczkó Gábor, Halla Péter, és Dancsházy-Nagy Tamás. Az OLIMPICI Alapítvány továbbra is büszke arra, hogy támogathatja és követheti ezen kiváló sportolók útját, akik példaként állnak mindannyiunk számára.
Az OLIMPICI Alapítvány továbbra is büszke arra, hogy támogathatja és követheti ezen kiváló sportolók útját, akik példaként állnak mindannyiunk számára.