Skip to content

Fogadj örökbe egy vívót!

A Hiper SE edzőinek – Simóka Nóra, Kun Péter és Partali Csaba – felhívásáról adunk hírt.

A Gyermekház Iskolában és a Hiperaktív Sportegyesületben Sajátos Nevelési Igényű, „más fogyatékos” gyerekekkel foglalkozunk. Ezek a tehetséges gyerekek már készen állnak arra, hogy vívók legyenek, elsajátították az alapokat és küzdeni szeretnének a páston is. Ennek egyetlen akadálya van: sem a szülők, sem az iskola, sem az egyesület nem tud nekik megfelelő felszerelést biztosítani. Mondjunk le Róluk?
Segítsünk Nekik Inkább!

A jelképes örökbefogadás folyamata erre kínál lehetőséget.
Feladatod, mint ÖRÖKBEFOGADÓ:
Biztosíts egy napra felszerelést és persze egy kis TÖRŐDÉST az általad kiválasztott vívópalántának! Semmi egyebet nem kell tenned, mint 2011.12.14-én délután eljönni a Lakkozó utcai suliba, és kiválasztani a Neked szimpatikus kis harcost! (Ismerkedhetsz a gyerekekkel a www.fogadjorokbeegyvivot.freeblog.hu -n, ahol egy rövid bemutatkozást találsz a srácokról!) Hozz neki felszerelést (vedd elő a régit, add kölcsön a meglévőt, kérj kölcsön az egyesületedtől!!!), és segíts neki életében először beöltözni és VÍVNI!!!
Az 1. Örökbefogadó Nap programja:
15:00- megbeszélés
16:00- ismerkedés
17:00- VÍVÁS
18:00- zárás

A 2. Örökbefogadó Napot márciusban rendezzük a Hiper Kupa keretein belül.
A „Fogadj örökbe egy vívót!” program fővédnökei: Nagy Tímea és Imre Géza.
Elérhetőség: 20/3996424, hiperse(kukac)gmail(pont)com

Mindenkit várunk szeretettel! Versenyzőt, edzőt, barátokat, bárkit, aki segíteni szeretne a Gyermekház tanulóinak- a Hiper SE leendő vívóinak pályafutásuk megkezdésében!!!