Archívum: 2007. május

figyelem! info az OB-hoz…

2007. május 24.

Legújabb híreink az Országos Bajnoksággal kapcsolatban: Kulcsár Győző, az Olimpici KHA alapítója egyeztetett a Magyar Vívószövetséggel a verseny lebonyolításával kapcsolatban. a lebonyolítási rdsz. változatlanul a már kihirdetett Junior VB. Most tisztázódott a ranglistával kapcsolatban korábban felmerült kérdés is, mely szerint: az Olimpici OB egyéni versenyszámait az eddigi öt Olimpici versenyen elért összpontszám alapján bonyolítjuk le! Tehát a rangsort az Olimpici ranglista határozza meg. A csapatversenyeken az OB egyéni versenyszámokban elért pontszámai adják a csapatok pontját(négy fős, tehát tartalékkal nevező csapatoknál a három legjobb eredmény pontszáma számít). De azt ne feledjétek: mindenki verhető, és bárkitől ki lehet kapni;) … Olimpici KHA

Köszöntjük az első Olimpici Csapatversenyt!

2007. május 21.

..no és a résztvevőket, akik úgy gondolták, hogy érdemes eljönni Szolnokra, az Olimpici első, OB-ráhangoló csapatversenyére! Gyermek korosztályban 18, újoncban 11, serdülőben 14 csapat jött össze tehát múlt hétvégén, hogy megismerjék, kiismerjék leendő ellenfeleiket, még a komoly versenynek ígérkező keszthelyi Olimpici OB előtt. A három nap során tehát összesen 43 csapat pengéit láthattuk a levegőben – üdvözölve ellenfelüket! Bevalljuk, szép látvány volt, örülünk hogy küzdöttetek, mégha nem is volt olyan tétje, mint amilyen az OB-nek lesz. Reméljük, hogy – az egyeseknek dobogós-érmes élményt is hozó – Optirex Optika Kupa Csapatverseny nemcsak jó élmény volt, de tapasztalait az OB-n könnyedén kovácsoljátok értékes pontokká, mellyel jó eredményt, hírnevet hoztok egyesületeteknek, edzőiteknek, szüleiteknek egyaránt! Találkozunk az Országos Bajnokságon, Keszthelyen – június 6-11 között! Olimpici KHA (ui:a verseny fotói rövidesen megjelennek itt, az oldal képtárában!)

az OB versenykiírása letölthető!

2007. május 16.

Figyelem! Az Olimpici Országos Bajnoksága Keszthelyen lesz; a versenykiírás már elérhető a versenykiírások menüpont alatt! Emellett teljessé vált az Olimpici GP5 – Budapest Kupa fotóalbuma is: aki eddig nem találta magát a képeken, most jó eséllyel találkozhat önmagával és barátaival a felvételeken! Jó szórakozást! Az OB-n pedig várunk mindenkit, aki valaha is részt vett Olimpici versenyen, remek hangulatra számíthattok most is! Amennyiben lendületet éreztek kipróbálni magatokat egy csapatversenyben még az OB előtt, gyertek Szolnokra most hétvégén! Ott is szeretettel vár mindenkit az Olimpici KHA és a rendezők!

a GP5 eredményei

2007. május 7.

… mindannyiunk örömére már elérhetőek az oldalon! Köszönjük a türelmet!
Emellett kérjük az egyesületek vezetőit, hogy segítsenek az Olimpici ranglista “edző”-oszlopának feltöltésében! Amennyiben a tanítvány neve mellett még nem szerepel edzőjének neve, kérjük azt összegyűjtve elküldeni e-mailben.
Köszönettel:
Olimpici Team

szumma szummárum

2007. május 2.

Kedves versenyző leányok és fiúk, edzők, szülők, hozzátartozók!

A Budapesti Honvéd által megrendezett Olimpici Grand Prix immár az 5. állomásunk volt ebben a vívóidényben. Mindannyiunk nagy örömére szolgált, hogy a Központi Vívóteremben kerülhetett sor a versenyre – ott, ahol megannyi nagy nemzetközi versenyt, világkupát rendeztek már, világhírességek sokaságával, köztük Nagy Tímeával, kétszeres olimpiai bajnokunkkal és világbajnokunkkal – az Olimpici Közhasznú Alapítvány kurátorával, versenysorozatunk háziasszonyával. Az ellenben elgondolkodtató, hogy ezt a vívó-szentélyt, – mely a magyar vívók részére készült néhány tíz évvel ezelőtt, – jelenős összegért kellett bérelnie a Honvédnak, mint e verseny rendezőjének. (tovább…)