Archívum: 2009. január

1. Ifjúsági Olimpia

2009. január 26.

Jóváhagyták a 2010-ben rendezendő 1. Ifjúsági Olimpia vívóversenyeinek műsorát, és kvalifikációs rendjét. Mindhárom fegyvernemben a tizenhat-tizenhét évesek léphetnek pástra, egyéni és csapatversenyben. Hetvennyolc résztvevő indulhat: ötvennégyen a 2010-es kadett világbajnokságon biztosíthatják indulási lehetőségüket, míg a NOB tizennyolc versenyzőt nevezhet; a házigazdák hat sportolót indíthatnak.”
 www.mob.hu

pictures of GP3

2009. január 19.

From now all of You can browse and enjoy the pictures of our last GP in Derecske. We are going to meet in Harkány next time! Invitation is coming soon.  

képes

2009. január 19.

DerecskeSportsHall  Nah, eltelt egy hét.. és bár ismét feledhetetlenre sikerült a GP, íme három albumba rendezve hatszáz fotó – ha bárkinek nehezére esne felidézni. Egészségünkre!

Nyílt levél az Olimpici mozgalomban résztvevőknek

2009. január 18.

Tisztelt Olimpicik és Nagyok!

A pécsi fagyos napok lehetővé tették számomra, hogy egy kicsit átnézzem az elmúlt 3 verseny adatait.

Tettem ezt azért is, mert az előző két idény adatait (2006/2007 és 2007/2008) átvizsgálva növekedést tapasztaltuk, úgy az indulók létszámában, mint a verseny minőségében, színvonalában, a levizsgázott zsűrik számában.
Kíváncsi voltam, hogy a félidejéhez ért 2008/2009-es idényben ez a növekedés lassult-e, vagy talán meg is állt. Mindig kell, hogy legyen bennünk egy kis félelem! Egy mérnök beállítottságú embernek azonban a számok nem hazudnak… (tovább…)

results of GP3

2009. január 15.

Hello!
First of all, thank all of You to participate our Grand Prix on the Hungarian Big Plain, in Derecske. The results and details are available from now, and we refreshed our ranking list as well! Please note that date of GP5 has changed – in Békéscsaba. This is going to be after the next one. Photoalbum is coming soon!
Olimpici Team

apránként

2009. január 15.

Hű, ebben az ónosesőben minden kicsit lassabb. Lukáts Úr ugyan elsietett egy lépést, de mi itt is kívánunk neki gyors gyógyulást, meg szép járógipszet, amit a vívók szépen kidekorálhatnak majd 🙂
Frissítettük a ranglistát..hmm, igen érdekes a szórás. Az összes korcsoportban esélyt adtok egymásnak arra, hogy a dobogó legmagasabb fokáról lehessen megszemlélni a pástokkal teli csarnokot és a nektek tapsoló embersereget. Ez remek. Hamarosan érkezik a fotóalbum is!
Olimpici Team

Időpontváltozás

2009. január 13.

Az Olimpici GP5, azaz Csaba Kupa eddigi versenyidőpontját szervezési okok miatt megváltoztattuk. A versenykiírásoknál is már a helyes időpont olvasható: 2009. április 03-04-05-én rendezi meg a BKLVE.
Olimpici Team

kicsi dér

2009. január 12.

Most csak egyelőre a végeredmények. Hamarosan érkezik a frissített ranglista és a GP3 fotóalbum.
Olimpici Team

III. párbajtőr szakmai konzultáció – Derecske

2009. január 7.

Tisztelt Edző kollégák!
Az edzők részére indított szakmai konzultáció harmadik állomását a debreceni Olimpici Grand Prix keretein belül bonyolítjuk le.
A továbbképzés az eddig megszokott formában zajlik: a hangsúlyt a gyakorlati munkára helyezzük, ezért kérjük az érdeklődőket, megfelelő felszereléssel jelenjenek meg a konzultáción.
Amennyiben lehetséges az Olimpici GP-n résztvevő versenyzőik közül 1-1 főt hozzanak magukkal.

Időpont: 2009.01.10.
(a szakmai konzultáció pontos kezdési időpontjáról a DT. a verseny folyamán tájékoztatja az érdeklődő kollégákat)
Helyszín: Derecskei Városi Sportcsarnok
4130 Derecske, Kossuth L. u.20.
Témavezető: Nedeczky György mesteredző
Téma: Francia markolattal vívó versenyzők iskoláztatása

Kérjük a tisztelt kollegákat, éljenek a lehetőséggel és minél többen tegyék tiszteletüket konzultációnkon!

Nedeczky György
mesteredző, szakmai vezető

Budapest, 2009.01.06.

tornaterem

2009. január 5.

Türelem – tornaterem – stílusosan. Még jó, hogy nem tájfutók vagyunk. Szóval a beérkezett előnevezésekre küldünk jóváhagyást, a nevezések feldolgozásának sorrendjében. Easy. Négybillió e-mailt nem lehet egyszerre felbontani, elovasni, infokiszedni, adatátvinni.. ugye ne soroljuk?
Szóval türelem. Oli dolgozik. 🙂
Találkozunk pénteken!
Olimpici Team