Archívum: 2009. július

Olimpici Edzőtábor

2009. július 31.

Az Olimpici program a Magyar Vívó Szövetség támogatásával edzőtábort szervez az Olimpici Grand Prix sorozatban részt vett legeredményesebb vívók számára.

Az edzőtábor színhelye:
Északnyugat- magyarországi Általános Olimpiai Központ
(Tatai edzőtábor) Tata, Baji út 21.

Az edzőtábor időpontja:
2009. augusztus 24-29.

Találkozó:
2009.08.24-én, 09:30 órakor az Edzőtábor portája előtt.
A tábor elhagyása 2009.08.29-én 14.00-órától lesz.

A meghívott versenyzők:

Fiúk: Siklósi Gergely, Gosuly Zoltán, Buta Levente, Peterdi Bence, Bányai Zsombor, Tombor Szabolcs, Hudek Dávid, Sáfár Cirill, Cho Taeun Sándor, Csák Marcell, Nagy Attila, Havasi Marcell, Berta Dániel, Fraimann Dániell, Györffy Kristóf, Havelant Kristóf, Pádár Péter, Uzsaly János

Leányok: Zsargó Evelin, Arday Gréta, Ohmüller Sarolta, Brestyánszky Flóra, Kucsera Kinga, Molnár Anna, Bohus Réka, Felker Adrienn, Siklósi Enikő, Máté Kinga, Légrádi Dóra, Kun Anna, Várnai Vivien, Lunacsek Eszter, Gonda Borbála, Csillik Orsolya, Rudolf Szonja, Posovszky Tímea

Az edzők:

Vezető Edző: Nedeczky György mesteredző

Edzők: Szatmár Edina

Lukáts Lilla

Plásztán Attila

Partali Csaba

Fontos:

1. Kérjük a meghívott versenyzőket, hogy amennyiben nem tudnak részt venni a táborban, akkor azt jelezzék számunkra 2009.08.07-én 16.00 óráig  az olimpicigp#kukac#gmail#pont#com címre. (Merthogy alig néhányan jelezték vissza részvételi szándékukat.)

2. A programtervben szerepel úszás, futás, vívás, így mindenki készüljön melegítővel, kinti futócipővel, úszáshoz szükséges ruházattal, törölközővel, papuccsal és vívófelszereléssel. A résztvevők csak szabályos vívófelszerelésben ( vívó zokni, vívónadrág, hónajvéd, plasztron..stb ) vívhatnak.

3. Kérjük a résztvevőket, hogy a Tábor megkezdésekor Szatmári Edina edző részére az alábbi adatokat biztosítsák (szülők elérhetősége /telefonszám, email/, egyéb betegségek melyekre az edzőtábor során külön figyelmet kell fordítani, egyéb a versenyzőhöz kapcsolódó speciális kérés, igény). A felsorolt adatokat egy névvel feltüntetett külön lapon kérjük átnyújtani.

Üdvözlettel:

Dancsházy – Nagy Tamás

programigazgató

jav.

2009. július 10.

Az történt, hogy Csák Marcell kimaradt az előző hírből – javítottuk, már ott van, ellenben Khell Bendegúz tévedésből került be, ő viszont már nem szerepel a névsorban. Reméljük senkinek sem okoztunk szívzörejt – további szép nyarat!

Olimpici Team

a nyári

2009. július 8.

Mindenkinek szépen telik a nyár. Remek. Ez fontos. Olimpici Edőtábor lesz. Ez milyen fontos! A tábor 2009. augusztus 24-29-ig tart, helyszíne a Tatai Olimpiai Edzőtábor. Ahogy ezt már jeleztük, a leányok és a fiúk ezúttal ugyanabban az időben lesznek a tábor vendégei.

A leányok: Zsargó Evelin, Arday Gréta, Öhlmüller Sarolta, Brestyánszki Flóra, Kucsera Kinga, Molnár Anna, Bohus Réka, Felker Adrienn, Siklósi Enikő, Máté Kinga, Légrádi Dóra, Kun Anna, Várnai Vivien, Lunacsek Eszter, Gonda Borbála, Csillik Orsolya, Rudolf Szonja, Posovszky Tímea.

A fiúk: Siklósi Gergely, Gosuly Zoltán, Buta Levente, Peterdi Bence, Bányai Zsombor, Tombor Szabolcs, Hudek Dávid, Sáfár Cirill, Cho Tauen Sándor, Csák Marcell, Nagy Attila, Havasi Marcell, Berta Dániel, Fraiman Dániel, Győrffy Kristóf, Havellant Kristóf, Pádár Péter, Uzsaly János.

A résztvevőket arra kérjük, hogy bármilyen akadályoztató tényező esetén lépjenek velünk kapcsolatba. Azt is megköszönjük, ha visszajeleztek, minden rendben, és jóváhagyjátok részvételeket. Találkozó a tábor recepciójánál 2009. 08.24-én, hétfőn délelőtt, 9:30h-kor.

Olimpici Team

edzotabori hirek 2009′

2009. július 3.

Udv,

egy magyarekezet-mentes orszagbol posztoljuk jelenlegi hirunket – az olvashatosag remelhetoleg igy sem okoz problemat.

Azzal a jo hirrel kecsegtetjuk a tabori reszvetel varomanyosait, hogy iden szinten a Tatai Edzotaborban tolthetik el a felejthetetlen felkeszulesi hetet. Amit biztosan tudunk, hogy iden rendhagyo modon a leanyok es a fiuk egy idopontban vesznek reszt – a most tenylegesen kozos – munkaban, melynek idopontja 2009. 08.24-29.
Egy masik kellemes hirunk, hogy a resztvevo olimpicik – a nagyokhoz hasonloan ketagyas szobakban pihenhetik majd ki a nap faadalmait – nem a Heraklesz-hazban.
Tehat, miutan minden feltetel adott egy alapos idenyfelkeszuleshez – mar csak azon dolgozunk, hogy vilagossa tegyuk a reszvevok nevsorat.
Ezzel a hirrel jovo heten jelentkezunk, remelhetoleg mar ekezetekkel. Mindenkinek kellemes nyarat az Adriarol!

Olimpici Team