Archívum: 2010. január

Köszönjük vasiak!

2010. január 28.

Kedves szombathelyi vívók!

Ezúton szeretnék gratulálni nektek az Olimpici Team nevében az általatok legelső alkalommal rendezett Perfect Média Kupa – Olimpici GP magas színvonalú lebonyolításához. Bátran állíthatjuk, hogy az Olimpici család egy újabb profi csapatot köszönthet tagjai között. Várjuk a következő, Szombathelyen megvalósuló Olimpici GP-t; az Olimpici Team addig is sok sikert kíván munkátokhoz!

Sporttársi üdvözlettel:

Dancsházy – Nagy Tamás
programigazgató – Olimpici Team

Tiger

2010. január 27.

The photoalbums of GP3 are available..
Our mascot-collection now enriched with a tiger. 🙂

Tiger
“Tiger, tiger, burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?”

/William Blake: The Tiger/

tigris

2010. január 27.

tigris tigris...

Elérhetőek a GP3 fotóalbumai..
kabala-kollekciónk pedig ezúttal egy tigrissel gazdagodott. 🙂

“Tigris! Tigris! éjszakánk
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?”

/William Blake: A tigris – Szabó Lőrinc fordítása/

GP3 eredmények

2010. január 25.

Kedves vívók, edzők, szülők!
Hátunk megett ismét egy hosszú hétvége. Szombathelyen premier versenyt hoztak össze a vasi vívónépek – mely reméljük mindannyiunk kedvére volt. Nem magasztalnánk a Szombathelyi Vívóakadémiát, hiszen hagyományosan benne vannak a körforgásban, ismertek táboraikról, versenyeikről. Azonban érdemes hozzátennünk, hogy az Olimpici versenyek kívánalmait is maradéktalanul teljesítették, efölött érzett örömünket pedig ezúton is, nyilvánosan tolmácsoljuk.
A Perfect Média Kupa Olimpici GP 3 végeredményei és a frissített ranglista már a rendelkezésetekre áll. Hamarosan elkészítjük a verseny fotóalbumait is.
A harkányi GP-vel kapcsolatos első hírünk pedig, hogy az edzőtovábbképzőn az érdeklődők Németh Árpádtól leshetnek el jól hasznosítható fogásokat a GP4 szombati napján 9 órától.
Olimpici Team

Hey-snow

2010. január 24.

Hellou,
We’re in Szombathely. The competition is in a nice, big sporthall, so the events are tramp well. Outside we have a cold, hard winter – so it feels really good to stay in, together, many of us. Beside this, we uploaded the results of the already closed events. Congratulations till now!

Olimpici Team

Ha hó

2010. január 24.

Üdvözlet!
Szombathelyen vagyunk. Szép nagy a terem, dübörög a verseny, jól vagyunk.. Emellett kint nagy tél van, úgyhogy nagyon jó így bent, sokan, együtt. Emellett pedig az eddigi versenyszámok eredményeit feltöltöttük. Gratulálunk az eddigi eredményekhez!
Sajnáljuk, hogy a sulis felvételik miatt néhány korcsoportban kevesebben voltatok, sajnos nem tehettünk ellene semmit, ám reméljük, hogy sikeresen vizsgáztatok!

Olimpici Team

Joe Cool

2010. január 20.

We would like You to know Joe Cool. For sure You have already heard about him.. (a moment from his life). Joe Cool is a fencer of the club Oli VSC.. but he is no longer a competitor, because he is very good. In combat sports he shows his opponent no mercy.. and he can get sick he knows he beat everyone. Let’s leave this topic.

Joe Cool

Joe is Cool, cose he is a real cool and dandy egg. Beside this he can value all his belongings. To avoid loosing any equipment he has – for the chance they get lost – he nominates them. Right, not on that way as beagles usually do.. he simple sign his name onto all pieces of his fencing equipment.

Joe's EpéeJoe's mask

Not only onto his epée, or onto his mask.. but onto the cuff of his glove, onto the label of his underplastron, onto the bodywire, right he skip the socks. He uses permanent marker, it’s long lasting.
All these things are good, as after all he goes to a competition, and loose any of his stuff – then fair and square finders can hand them down at the desk of DT, and because of the name in them they can return easily to the owner. Shall we say he lost something at every single competition he joined.
It was sooo sticky that at the awarding ceremony along his gold medal they gave him almost every piece of his equipment. Probably that is also a fact in that he stopped competitions. But You guys, standing on pistes competition to competition, You should peek and stole Joe Cool’s technique. Then all Olimpici fencers would be this COOL.. 😉

Joe Cool

2010. január 20.

Szeretnénk, ha megismernétek Joe Cool-t. Biztos hallottatok már róla.. (íme egy jelenet az életéből). Joe Cool az Oli VSC igazolt vívója.. igaz, nem versenyez, mert nagyon jó. A küzdősportokban nem ismer kegyelmet.. és nagyon bántja, hogy mindenkit legyőz. Ezt hagyjuk is.

Joe Cool

Joe azért Cool, mert igazán laza és remek fickó. Emellett értékeli mindazt, amije van. Hogy a felszerelése semmiképp se vesszen el – ha felelőtlenül elhagyná – megjelöli őket. Na nem úgy, mint a vadászkopók általában.. egészen egyszerű módon beleírja a nevét a kallódásra hajlamos vívófelszerelésének minden darabjába.
Joe's EpéeJoe's mask

Nemcsak a fegyverbe és a fejvédre.. a kesztyűje szárába, a hónaljvédő címkéjére, a testvezetékre – na jó, a zoknit kihagyja. Alkoholos filcet használ, az tartós. Mindez azért jó, mert ha mégiscsak elmegy versenyre, és elkallódik a cucca, akkor a böcsületes megtalálók azt ugye leadják a zsűriasztalnál, és a név alapján egyből visszakerül hozzá. Mondjuk ő ezt az összes versenyén eljátszotta. Égő volt, hogy az aranyéremmel együtt szinte a teljes felszerelését átadták neki. Ez is közrejátszhatott abban, hogy már nem versenyez. De ti, akik még versenyről versenyre pásra álltok, elleshetnétek a technikáját. Akkor minden Olimpici vívó ilyen COOL lenne.. 😉

Meghívó

2010. január 14.
T i s z t e l t  s z a k o s z t á l y v e z e t ő k !

Az Olimpici Team nevében elkötelezve meghívunk és várunk Titeket, vagy szakosztályotok vezetőjét, képviselőjét a Perfect Média Kupa – Olimpici Grand Prix-re időzített megbeszélésünkre.
Találkozónk célja a párbajtőr szakág előtt álló célok és feladatok egyeztetése.
A téma fontosságára való tekintettel meghívtuk Füleki Andrást, az MVSZ ügyvezető igazgatóját és Kulcsár Győzőt, párbajtőr szövetségi kapitányt.

A megbeszélést a verseny helyszínén tartjuk 2010. január 23-án, szombaton 13:00 órakor.

Szeretnénk, ha minden klub, szakosztály képviselné magát,  így megjelenésetekre feltétlenül számítunk!

Sporttársi üdvözlettel:
Dancsházy – Nagy Tamás
Olimpici Team
Program igazgató

GP-kieg.

2010. január 13.

Két fontos kiegészítésünk van a szombathelyi GP-val kapcsolatban. A kiírásban nem szerepel, de ez alkalommal is lesz edzőtovábbképző szeminárium, melyek Nedeczky György tart az érdeklődőknek a versenyek szombati napján.
Másik felhívásunk azoknak szól, akik szeretnének versenybírói vizsgát tenni. Ugyanis erre lehetőség adódik a Perfekt Média Kupa idején, Szombathelyen. Az érdeklődők keressék meg Vida Jánost edzőjükön közvetítésével, vagy írjanak nekünk. Az elméleti oktatás csütörtökön kezdődik. Rajta hát.. mondhatni.. “Etes-vous préts? Allez!” 😉
Olimpici Team