Archívum: 2010. április

valahol a Csaba Kupa és az OB között…

2010. április 30.

Kedves Vívóink,
a Csaba Kupa eredményeivel “terhelt” ranglistát frissítettük..majd kifolyik a sok pont, melyekkel televívtátok. Reméljük élveztétek az idény küzdelmeit, tanultatok mind győzni, mind veszteni..de ne feledjétek, hogy még nincs vége. Nem feladni, mert még lehet szépíteni.. és elbízakodni se tessék, mert jönnek a helyezésekre és pontokra éhes többiek. 🙂
A verseny végeredményeit már biztos felfedeztétek.. most pedig felkerült az Országos Bajnokság versenykiírása is. Kérünk titeket edzők, vívók, szülők, alaposan tanulmányozzátok át! Reméljük, hogy egy sikeres és pompás hetet tölthetünk el együtt Keszthelyen az Olimpici OB idején.
A Csaba Kupán készült fotók megrekedtek valahol a Pécs és London között feszülő végtelenben – de előbb-utóbb elérhetővé válnak – természetesen hírt adunk róla.
Emlkeztetőül tehát: az OB 2010. június 13-18-ig tart..valamint a 2. Inter-Európai Csapat Olimpici GP Mariborban az OB-t követően lesz egyből, 2010. június 19-20-án! A nevezések elküldése aktuális, lásd versenykiírás..!
Kellemes tavaszodást, eredményes felkészülést!
Olimpici Team

News from Csaba Cup…

2010. április 24.

yeah… the competition is in action.. 94 boys and 58 girls competed in the kid age-group on friday. The results are available.
Olimpici Team

A Csaba Kupáról jelentjük…

2010. április 24.

…hogy a verseny rendben zajlik, a gyermek fiúk 94-en, míg a lányok 58-an léptek pástra, hogy még az idényt záró OB előtt megküzdjenek az értékes pontoként, és a kupa díjaiért…
Az eredmények már elérhetőek oldalunkon!
Olimpici Team

Hírek az Országos Bajnokságról

2010. április 20.

Kedves Olimpicik!

Tájékoztatlak Titeket, hogy az Olimpici Országos Bajnokság időpontja a versenynaptárban megadottakhoz képest változik.

Az új időpont: 2010.06.13 – 2010.06.18.

Az Olimpici Országos Bajnokságról bővebben a napokon belül megjelenő versenykiírásban tájékozódhatok.

Üdvözlettel:

Dancsházy – Nagy Tamás
programigazgató, Olimpici Team

urgent changes!

2010. április 8.

Please all, who is going to join Csaba Cup, GP 5 in Békéscsaba – check out our invitation letter again, as we refreshed it: schedule of events are irregular!!! Minies will be in competition on Sunday, not on Saturday! We gonna organize the final assaults (only for 1st place) of adolescents in Csaba Center.. which is a shopping mall in downtown.

More details in the document!
Olimpici Team

edzőtábor beharangozó

2010. április 6.

A szokásos nyári, Tatai Edzőtáborral kapcsolatban is némi változásra lehet számítani. Az már majdnem biztos, hogy idén egy hosszú hétvégére rövidül annak időtartama, és 2010 szeptemberének első hétvégéjén várható, tehát 3-4-5-én.
Előreláthatólag a résztvevők létszámában is korlátozásokkal fogunk számolni – így kicsit kiélezettebb izgulást okozunk a lehetséges jelöltek között. Pozitívan felfogva: Jobbnak kell lenni!
Szintén képlékeny, hogy a tábor időpontjában van esély egy edzői konzultáció (továbbképzés) megrendezésére is..  Ami biztos, hogy minden ezzel kapcsolatos részlettel jelentkezni fogunk – amint mi is többet tudunk.

Olimpici Team

Fontos VÁLTOZÁSOK !!!

2010. április 6.

!!  !!  !!
!!  !!  !!
!!  !!  !!

ii  ii  ii

Legfontosabb közlendőnk a legkisebbekhez szól, ugyanis változott a versenykiírás – arra kérünk mindenkit, tekintse át ismét, ha már letöltötte korábban!
Arról van szó, hogy a Törpici versenyszámokat a BVSE rendezésében koordináljuk, és az eddigiektől eltérően a versenyszámok időpontja is változik: A TÖRPICIK vasárnap lépnek pástra, tehát nem az újoncokkal, hanem a serdülőkkel egy napon – részletek a frissített kiírásban.

A másik változás a serdülőket érinti – közülük is csak a legjobbakat, ami persze a versenyen derül ki.. egész pontosan az, hogy kik vívnak az első helyért. A fiúk és a lányok versenyében is a döntő asszót a Csaba Center aulájában izgulhatja végig mindenki.

Kérünk, ha eljut hozzád ez a hír, újságold el az egyesületednél – nehogy bárkit kellemetlenül érintsenek a változások az utolsó pillanatban. Köszönjük!

Olimpici Team