Archívum: 2011. január

we – you

2011. január 31.

Hi!
Yes, WE, and YOU. We invite You! Our invitation letter is available now! Have a look, check it out, prepare well, travel safe, and we gonna have a nice competition at the lakeshore of winter Balaton!

We hope to see all of You, international fencers soon!

Olimpici Team

First word

2011. január 26.

Hi all,

we know you are already waiting for our new GP, and its Invitation Letter. We gonna publish it within days, sorry for the late. We wish You a successful, happy new year! Later:

Olimpici Team

Első szó

2011. január 26.

Hatalmas üdvözlet!
Miután ez a legelső hírünk idén, úgy gondoljuk még belefér, ha nagyon sikeres, boldog új évet kívánunk itt mindazoknak, akik az Olimpici-közösség tagjai.
Rendhagyó módon a soron következő Grand Prix Balatonon lesz, és nem nyár fogad majd minket, nagyon nem. Csúnya, ronda, februári tél. Na jó, talán nem lesz olyan vészes. Reméljük már készültök, részünkről itt volt az ideje, hogy megosszuk veletek a VERSENYKIÍRÁST. Kérünk titeket, tanulmányozzátok át, és figyeljetek rá, hogy véletlenül se Keszthelyre, hanem Tapolcára menjetek.

Másik fontos közlendőnk, melyről edzőitek, sőt ti is tudhattok már, ha versenyeztek: ezentúl minden versenyre a Magyar Vívó Szövetség honlapján található “Információs Rendszer”-en keresztül kell jelentkeznetek. (Külföldi versenyzőkre nem vonatkozik) Ennek célja, hogy azok indulhassanak a versenyen, akik rendezték versenyzési engedélyük díját.
Figyelem! Ez nem jelenti azt, hogy a versenyen nem kell időben megjelenni, és a DT-nél leadni a sporttagsági igazolványt.  Kedves szülők, vívók! Ha mindezek mikénte nem világos, a tennivalókról kérdezzék mielőbb az edzőt, sportvezetőt.

Találkozunk Tapolcán!

Olimpici Team