Archívum: 2011. október

RL & fotók

2011. október 13.

Elkészült az idény első ranglistája. Valamint elérhetőek aktuális fotóalbumaink a GP1-ről. Volt egy elmaradásunk az előző idény edzőtábori fotóival – az is hozzáférhető.

Emellett készült most egy Derecske-extra album is. Azt megtekintve az látszik, hogy miközben a csarnokban csörögtek a fegyverek, hulltak a fejek, kint a zöld gyepen a környék polgármesterei rúgták a bőrt. Ez remek! Valamint az is látszik, hogy még ugyan épül és szépül a GP1 szervezőjének, a DHSE-PMD-nek új vívóterme – bázisa, hamarosan elkészül, ami egy nagy dolog! Mindehhez szívből gratulálunk a debrecenieknek, és reméljük, hogy a birtokbavétel örömteli lesz, a használata pedig otthonos és gyümölcsöző! És ha már gyümölcs, köszönjük, mennyei almátok van Hajdú-Biharban!

Olimpici Team

results

2011. október 11.

Right now we just would like to let You know, all the final results are uploaded, ranking lists and photoalbums are coming later.
Also, we gonna give some explanations about the new formulas, and generally about some other rules of our GPs.

Soon:

Olimpici Team

Derecske után

2011. október 11.

Kérjük, hogy amennyiben észrevételetek van az új lebonyolításokkal kapcsolatban, osszátok meg velünk, egymással fórumunkon. A gyermek versenyszámban az első 24 táblára kerülése úgy tűnik, be fog válni.
Ellenben a serdülő korcsoport 32-es vigaszága nem csak azért necces, mert jobb esetben is csak éjfélre ér haza, aki végig marad. Nem derült ki igazán a tetszési index, de a kuratórium részéről annyit elárulunk, hogy a DT a már megszokott és jól bevált formulát preferálja.
Jelenleg az összes végeredmény pdf állománya elérhető, és hamarosan érkezik a ranglista és a fotóalbumok is.
És ha már fényképek: kérjük azokat az edzőkollegákat, akiknek az első körben különböző okokból nem készült igazolvány, küldjenek magukról arcképet e-mail címünkre, hogy Szolnokon már használni tudják. Az igazolvánnyal rendelkező nem-edzőket pedig arra, hogy legyenek lojálisak, józanok, és tegyék el emlékbe az igazolványukat. Reméljük, tudják, hogy ez mit jelent.

Olimpici Team

Derecskén izgulunk

2011. október 9.

Igen érdekes, de az idei nyár kitartott az idény első Olimpici Grand Prix-jáig, és csak péntek későn este intett búcsút nekünk, itt Derecskén, és környékén, miközben az ország nagy részén már beőszült az időjárás. Ezt nem bánjuk annyira, bár egyenlegünket igencsak ellensúlyozza az a néhány változás, mely versenyünket fémjelzi ezen a Derecskés nyitányon.
A lebonyolítás körüli változásokról pontos leírással fogunk szolgálni, és korrigáljuk menüpontjaink idevonatkozó részét is.

Az edzőknek szánt fényképes igazolványokkal kapcsolatban csalódásként ért minket a felismerés, hogy ha valamit nem kontrollálunk szoros kezekkel, visszaéltek a bizalmunkkal. Sajnáljuk, hogy nem értettétek meg: a rendelkezés nincs senki ellen, pusztán a versenyeinket szeretnénk kényelmesebbé, jobbá varázsolni – a vívók számára, hisz’ ők versenyeznek!
Ezúton jelentjük, hogy továbbra is kizárólag edzők jogosultak az igazolvánnyal nyakukban a pástok közé bemenni – az asszók megzavarása nélkül természetesen. Az összes, nem edzőnek kiállított igazolványt be fogjuk vonni.

És hogy e hírünk egyenlege is inkább pozitív legyen, szeretettel közöljük veletek, hogy a GP eddigi eredményeit feltöltöttük!

Olimpici Team