Archívum: 2011. december

Fogadj örökbe egy vívót!

2011. december 11.

A Hiper SE edzőinek – Simóka Nóra, Kun Péter és Partali Csaba – felhívásáról adunk hírt.

A Gyermekház Iskolában és a Hiperaktív Sportegyesületben Sajátos Nevelési Igényű, “más fogyatékos” gyerekekkel foglalkozunk. Ezek a tehetséges gyerekek már készen állnak arra, hogy vívók legyenek, elsajátították az alapokat és küzdeni szeretnének a páston is. Ennek egyetlen akadálya van: sem a szülők, sem az iskola, sem az egyesület nem tud nekik megfelelő felszerelést biztosítani. Mondjunk le Róluk?
Segítsünk Nekik Inkább!

A jelképes örökbefogadás folyamata erre kínál lehetőséget.
Feladatod, mint ÖRÖKBEFOGADÓ:
Biztosíts egy napra felszerelést és persze egy kis TÖRŐDÉST az általad kiválasztott vívópalántának! Semmi egyebet nem kell tenned, mint 2011.12.14-én délután eljönni a Lakkozó utcai suliba, és kiválasztani a Neked szimpatikus kis harcost! (Ismerkedhetsz a gyerekekkel a www.fogadjorokbeegyvivot.freeblog.hu -n, ahol egy rövid bemutatkozást találsz a srácokról!) Hozz neki felszerelést (vedd elő a régit, add kölcsön a meglévőt, kérj kölcsön az egyesületedtől!!!), és segíts neki életében először beöltözni és VÍVNI!!!
Az 1. Örökbefogadó Nap programja:
15:00- megbeszélés
16:00- ismerkedés
17:00- VÍVÁS
18:00- zárás

A 2. Örökbefogadó Napot márciusban rendezzük a Hiper Kupa keretein belül.
A „Fogadj örökbe egy vívót!” program fővédnökei: Nagy Tímea és Imre Géza.
Elérhetőség: 20/3996424, hiperse(kukac)gmail(pont)com

Mindenkit várunk szeretettel! Versenyzőt, edzőt, barátokat, bárkit, aki segíteni szeretne a Gyermekház tanulóinak- a Hiper SE leendő vívóinak pályafutásuk megkezdésében!!!

Fotók Szolnokról

2011. december 5.

Kedves vívóink, szülők, edzők!

Mikulásajándék gyanánt megajándékozunk titeket a Szolnok Kupa három napjának albumaival! Jó szórakozást!
Emellett a GP2 minden eredménye, ranglistája feltöltve. Hiba esetén írjatok.
A versenyeinket látogató egyesületek vezetőedzőinek pedig házi feladatot szeretnénk adni:
Kérjük, hogy küldjétek el klubotok e-mail elérhetőségét. A levélbe kérjük, írjátok meg azt is, ki a klnu vezetőedzője, és más, aktív edzői. Ha nem gond, azt is gyűjtsétek hozzá, hogy mely Olimpici-versenyzők edzői.

Köszönjük!

Olimpici Team

Szolnok Kupa, utolsó nap

2011. december 4.

A GP serdülő-napjára a fiúknál 83, a leányoknál 61 versenyző kezdte meg a küzdelmeket. Több visszajelzés érkezett a lebonyolítással kapcsolatban, így továbbra is marad a megváltoztatott formula: egy csoportfordulót követően tábla, 32-től vigaszággal.
Elérhető már az összes eddigi versenyszám végeredménye és ranglistája is.

Olimpici Team

Szolnokról jelentjük

2011. december 2.

Közlekedési problémák miatt apró késéssel vette kezdetét a GP2 Szolnok Kupa első versenyszáma. A gyermek fiúk ez alkalommal nagy létszámban, 87-en jöttek össze, hogy megmérkőzzenek.. a leányok nevezése még zajlik, jelenleg 51 főt számlál a mezőny. A verseny zajlik, eredményekkel jelentkezünk a nap végén. –> Végeredmények feltöltve.

Szombaton is népes mezőny taposta a szolnoki Főiskolai Sportcsarnok pástjait: az újonc fiúk 89 vívójához a leányok 61-es mezőnye csatlakozott, miközben a törpici versenyszámokban a Véső utcai vívóteremben 32 fiúcska és 24 leány versenyzett.
Az újonc eredmények már elérhetők, a gyermek ranglistát frissítettük. A törpici eredményeket vasárnap délelőtt tesszük fel.

Olimpici Team