Archívum: 2013. április

Invitation for Csaba Cup!

2013. április 22.

It’s available for download! Let’s meet there!

Olimpici Team

Csaba Kupa hamarosan!

2013. április 22.

A versenykiírás elérhető, emellett az OB kiírása is elkészült!

Olimpici Team

pirosfehérzöld – zöldfehérpiros

2013. április 18.

Együttműködési megállapodást írt alá az Olasz Vívó Szövetség és a Magyar Vívó Szövetség – arra az eddigi kapcsolatra alapozva, mely Italo Santelli múlt századi, magyarországi tevékenysége óta élő és baráti.

Versenyek, edzőtáborok, kölcsönös szervezési segítségnyújtás és sortdiplomácia az együttműködés mérföldkövei. Talán legfontosabb, az Olimpici GP vívóit is érintő része a Santelli Emlékverseny a két ország válogatottjának, minden fegyvernemben és korcsoportban; felváltva Budapesti és Római rendezéssel.

A szerződést – mely a közös munkával egyelőre a riói olimpiáig jelent szorosabb partnerséget – Giorgio Scarso és Csapma Zsolt szövetségi elnökök írták alá. A várható versenyidőpontokat a budapesti VB során állapítják meg a felek – természtesen tájékoztatást adunk majd a fejleményekről.

a nice catch: Inter-Eu Olimpici GP

2013. április 9.

After three successful year in Slovenia creating more international atmosphere spicing up our generally international competition-serie in Hungary – it’s time to catch a good continuation to entertain and call more nations to join our Grand Prix.
This time we’ve got partner in Slovakia, so the Slovensky Cord Foundation gonna be the host of our so-called Inter-european Olimpici Grand Prix in the first weekend of June. The venue is a new, commodious sporthall only 18 kms away from Bratislava, capital of Slovakia.
We please all of You to check out our invitation letter, and if you find it cool, don’t hesitate to send your pre-registration, we’ll be really happy to see many of You competing in this competition.
We also hope that it gonna make you feel come and join our Olimpici GP-s in Hungary regularly!
Don’t forget to invite Your international circle of fencing friends, this event gonna be a good chance to fence and hang out together before summer!

Olimpici Team

OB, és ami előtte vár: Inter-Eu Oli ismét!

2013. április 9.

Elsősorban a kedves szülők segítségére lehet, hogy kiderült a büki Olimpici OB időpontja: a tavalyihoz hasonlóan előreláthatólag 2013. június 17-22. között zajlik a Szombathelyi Vívóakadémia Sportegyesület szervezte több napos bajnokság. Ennek fényében reméljük könnyebben szervezitek a nyári szünidei programokat, és a szabadságok kivételét.

Másik jó hírünk, hogy a Csaba Kupa és az OB közé szervezünk egy remek, nemzetközi hangulatú versenyt a gyermek, újonc és serdülő korú vívóknak!
Szlovéniából ezennel kicsit közelebb hoztuk hozzátok a IV. Inter-Európai Olimpici Grand Prix-t: a Pozsonytól 18 km-re található malinovo-i modern és tágas ELFO Club lesz az OB-felkészüléshez igen remek versenyünk helyszíne június első hévégéjén, a Slovensky Kord Alapítvány rendezésében.
Reményeink szerint itt lehetőségeket lesz olyan nemzetek és klubok vívói ellen is bizonyítani tehetségeteket, melyek még nem vettek részt az amúgy szinte minden alkalommal nemzetközinek számító belföldi Olimpici versenyeken. A verseny kiírása már elérhető magyar és angol nyelven is. Kérünk titeket, hogy amennyiben ápoltok nemzetközi vívóbarátságokat, hívjátok fel külföldi vívótársaitok figyelmét erre a versenyre, hisz ez remek alkalom, hogy a nyár előtt bandázhassatok egyet!

Olimpici Team