Archívum: 2013. május

We go more international within days!

2013. május 23.

Well, couple of days left till the IV. Inter-European Olimpici Grand Prix! We hope that many of You decided to come and join our challenge in the super Club ELMO near Bratislava. We ask the clubs if they’ve got referees, just please bring them over!

Olimpici Team

Másfél hét múlva nemzetközizünk

2013. május 23.

Bizony, már nincs sok hátra a IV. Inter-Európai Olimpici Grand Prix-ig! Reméljük, többen is úgy döntöttetek, hogy eljöttök a Pozsonyhoz közeli szuper ELMO Club-ba egy remek nemzetközi megmérettetésre. Kérjük az egyesületeket, ha van zsűrijük, bátran hozzák magukkal!

Olimpici Team

PlusTen

2013. május 14.

This much Celsius degree we had in the Southern Great Plains compared to the general cooling down in other parts of the country. That’s why not a single fencer felt cold in the crowd of 483 entrants during the Csaba Cup. We had noteworthy amount of fencers from other countries, makes such a nice surprize to see greek fencers coming to join our GP in Hungary. As they promised we can count on them as they will do a systematic participation in the incoming season.
All the result and the recalculated ranking lists with those bagged new scores are available. Soon one can catch our photoalbums as well about GP5.

We continue asking everybody to check their scores after every GP..
We hope that You are going to be free in the first weekend of June, as we organise an international extra GP near to Bratislava with our Slovakian partner organisation. Details are in the invitation letter at the usual corner of our site!

Olimpici Team

Plusztíz

2013. május 14.

Ennyivel volt több a hőmérséklet Celsius-ban a Dél-Alföldön, mint másutt az országos lehülés ellenére. Emiatt a Csaba Kupa alatt nem fázott sem a GP összesen 483 indulója, sem a szervezők vagy a szülők. Nagy arányú külföldi résztvevővel zajlottak a versenyszámok, és meglepetést okozott egy kisebb görög delegáció megjelenése is – ígéretük szerint számíthatunk rájuk a következő idényben.
A Csaba Kupa minden eredménye, és a megkaparintott pontszámokkal újraszámolt ranglista is elérhető minden versenyszám tekintetében. Hamarosan a fotóalbumok is helyükre kerülnek.

Továbbra is kérjük, a versenyzők/edzők ellenőrizzék ranglistapontjaik helyességét, az edzőket pedig kérjük, nézzék meg a ranglistában, mekkora tartozásuk van a versenyzők születési évszáma és edzőik neve tekintetében. Ahogy eddig is, az idény végén számolt támogatások elosztásához most is szükségünk lesz ezekre az adatokra. Elküldhetitek összegyűjtve e-mailben, vagy az OB során rendezzétek a sorokat. Köszönjük a figyelmet, és várunk minden Gy-Ú-S versenyzőt a szlovákiai Inter-Európai Olimpici Grand Prix-re! Remek felkészülési alkalom az OB előtt! Részletek a versenykiírások között.

Olimpici Team

Csaba Kupa – 1/152

2013. május 11.

Bizony, az első napon – az Olimpici GP 5. állomásán Békéscsabán a gyermek korcsoportban 90 fiú és 62 leány állt pástra. Az idény eddigi összes fiú gyermek versenyszámban aranyérmes Mácska Ádám győzelmi sorozata megtört, és befutó helyére erősíthetett rá győzelmével Szakmáry Nándor. A leányoknál szerb-debreceni döntőre került sor.. itt is egy sorozat tört meg, hiszen Grijak Marta három GP során is nyolcadik helyezett volt; ám Fekete Laura határozott vívással utasította maga mögé a dobogó második fokára.. de eképp ő is csak ranglista harmadik helyét erősítette megérdemelt aranyával.
Gördülékeny, pörgős, problémamentes és hangulatos tavaszi verseny szemtanúi lehettünk tehát a Csaba Kupa első versenynapján. A végeredmények már böngészhetők.