Skip to content

Olimpici OB szumma

  • by

Sikeresen lezajlott a 2017/2018-as idény Gyermek – Újonc – Serdülő Párbajtőr Magyar Bajnokság, valamint a Törpici Párbajtőr Idényzáró Balaton Bajnokság hatnapos viadala a Balaton Vívóklub rendezésében.
Köszönet jár a rendezőknek, és természetesen a díjátadóknak is: Borosné Eitner Kingának, Somfai Péternek, Imre Gézának, Kulcsár Krisztiánnak, Lukáts Istvánnak.

Idén a nyolc versenyszámban 803 egyéni nevezéssel zajlottak a küzdelmek, a csapatversenyeken 145 csapat versengett a helyezésekért.

Az idény legjobb rendezőjének járó díjat a Grand Prix 3. rendezője, a VASAS SC kapta.
Az idény legeredményesebb edzője díját Halla Péter vehette át.
Az év versenybírójának Dékány Kingát és Farkas Németh Zoltánt válaszotta a DT.

Vida János különdíjban részesült az Olimpici versenyrendszerében immár 12 éve folytatott szakadatlan és szakszerű munkájáért. Köszönjük János, gratulálunk!

Gratulálunk nekik, és valamennyi versenyzőnek és edzőnek, amiért végigtolták ezt az idényt is! A sikerekhez külön gratulálunk, és mindenkit bíztatunk, hogy dolgozzon tovább, sokatokat szeretnénk látni a jövő olimpiai játékain!

Természetesen már minden versenydokumentáció, ranglista és fotóalbum elérhető az oldalon. De mindazok, akik a számok bűvöletében élnek, böngészgethetnek mást is: a 2017/2018 évad Olimpici GP számtáblázatát Lukáts István állította össze.

Csodás nyarat, eredményes edzőtáborokat mindenkinek! Amint kiderülnek a 2018/2019-es idény dátumai, jelentkezünk!
Olimpici Team