Archívum: 2009. június

szinkron

2009. június 24.

Jó estét,

a rendelkezésre álló adatokból szinkronizáltuk a három táblázatot. Nyilván ennyi adat kezelését még kellő körültekintés mellett sem övezheti 101%-os biztonság. Ha még így is van ami nem stimmel, tessék megírni mielőbb!

Olimpici Team

adatos

2009. június 24.

Tájékoztatjuk a kedves edzőkollegákat és vezetőket, hogy a beküldött, adatmódosítással kapcsolatos e-maileket fogadtuk. A frissített táblázatokat még ma feltöltjük.

Olimpici Team

Writing to reach You

2009. június 19.

Nem elsősorban a fenti című, vicces Travis klipre gondolunk, pusztán arra, hogy már itt volt az ideje elérni az érdeklődőket azzal a hírrel, hogy az Első Inter-Európai Csapat Olimpici GP minden részletét elérhetővé tettük. Az eredmények pdf-ben letölthetők és böngészhetők, emellett mindkét versenynap kapott egy-egy fotóalbumot, képekkel degeszre tömve.

Mi, az Olimpici KHA-nál igen büszkék vagyunk a szlovén Branik Vívóklubra, akik kemény munkát végeztek a verseny szervezésével.
Eredeti tervünk az volt, hogy egy igen szoros együttműködéssel valósítjuk meg ezt a versenyt. Aztán néhány félreértés, és talán a távolság miatt is a szlovén partnerek a verseny szervezésének kellős közepén találták magukat – kb. majdnem egyedül. Azt gondoljuk, ez a szituáció igen jó lecke volt nekik, ahogy nekünk is – észlelhette mindkét fél, hogy milyen nehézségek adódnak – mégha közösek is a célok, más a hozzáállás, más a gondolkodásmód. De végül a verseny megvalósult közös elképzeléseinkből. Tudjuk, hogy az első lépések a legnehezebbek, melyekből aztán megtanulhatjuk, miként legyen legközelebb sokkal könnyebb. Az biztos, hogy ez a verseny igen ígéretes nemcsak a szlovéneknek és a magyaroknak, hanem ahogy azt a verseny neve is sugallja: Európa-közi értelmet adtunk neki, mely meghatározza a jövőjét.

Köszönjük Branik Vívóklub, köszönjük Szlovénia! Valamit köszönet az összes nemzetnek és csapatnak mely elhatározta, részt vesz ezen a versenyen!

ps: ígérjük, a versenylebonyolítás gördülékenyebb lesz a jövőben, és nem a múltat idézi majd.. 🙂

Olimpici Team

Writing to reach You

2009. június 19.

Well, it is not about that funny music video of Travis, we just want to clear that fact, now it is really all of details are available about the 1st Inter-European Team Olimpici Grand Prix! Let’s browse and enjoy the photoalbums of the competition, splitted onto two days, boys on saturday and girls on sunday.
The results and detailed infos of the competitions can be find in PDF format in our result-site.

We, at the Olimpici Public Benefit Fundation are so glad to see all that hard job what organizers have done at the Fencing Club Branik. Our common plan was a really strong cooperation, but along few misunderstanding and maybe the different localization and distance they find themself in the middle of competition management quite alone. We hope that situation was a great lesson for them, as it was for us – we are able to see how difficult to work together – well, along same targets – but maybe with different attitudes and tones. Well, finally the competiton has came true from a dream – and we know that first steps are the most difficult – afterward the experiences teach all of us, how to carry on more easily. Well, this competition is promiseful not just only for Slovenia and Hungary, but really as we stated in the name of our competition: it has an Inter-European meaning, and future.

Thanks again Fencing Club Branik, thanks again Slovenia, and thanks for all of the nations which have decided to take part of this competition!

Olimpici Team

Teljes évvégi Olimpici GP eredménylisták

2009. június 18.

Kérjük a tisztelt edzőket és sportvezetőket, hogy az általunk elkészített, és a ranglisták menüpontban közzétett összesített, teljes Olimpici eredménylistákat tekintsék meg, ellenőrizzék le!
(Közvetlenül innen is letölthető: fiú, leány)
Ez a két táblázat összesítve tartalmazza a 2008/2009-es Olimpici versenyidény minden eredményét, melyből mi dolgozni tudunk, tehát ebből minden kiszámítható. Ezért nagyon fontos, hogy a benne szereplő adatok pontosak legyenek. Kérjük a sporttársakat, észrevételeiket kizárólag e-mail útján jelezzék, címünket megtalálják a rólunk menüpontban; ezeket jövő hét szerdáig tudjuk elfogadni – azaz június 24-ig. Kérjük, értesítsék kollégáikat is!
Emellett a ranglistát is kiegészítettük az utólag beküldött adatokkal.

Olimpici Team

Congrats to Maribor!

2009. június 16.

Thanks for all of teams which are taken part of our 1st Inter-European Team Olimpici Championship in Maribor, Slovenia. Special thanks for the main, local organisers for bringing this event alive.

Within few days we are going to upload all details of the weekend: results, photoalbums, opinions.

Olimpici Team

Irány Maribor!

2009. június 12.

Nos, azok a csapatok, melyek beneveztek az Első Inter-Európai Olimpici Csapatversenyre, biztosan készülődnek már. Reméljük nem csalódnak.

oli-maribor

A szervezők adatai alapján eddig összesen 48 csapat nevezett be a versenyre, Európa tíz országából. Ez klassz.

Eddig a fiúknál 6 gyermek, 10 újonc és 12 serdülő csapat van; a lányoknál 6 gyermek, 6 újonc és 8 serdülő. Az biztos, hogy lesz egy kevesebb találatra vívott csoport-mérkőzés, hogy felálhasson egy olyan sorrend, mellyel a csapatok el tudnak helyezkedni a direkt táblán.

Reméljük csapataink sikeresen szerepelnek majd a megmérettetésen – ehhez kívánunk nagyon sok sikert!!!

Természetesen az eredményekről beszámolunk! Jó utat a csapatoknak, mutassátok meg, kik az igazi Olimpicik!

lenyomat

2009. június 12.

Az igazság az, hogy egy rosszul beállított dátum a fényképezőgépben kissé össze tudja kuszálni az albumkészítés folyamatát, főleg ha legalább két géppel készült fotókat kell összegyúrni. Rosszul nézne ki, ha egy album ugye rögtön a díjátadóval kezdődne. Oké. Szóval azért kibogoztuk.

blackndecker

No, tehát három albumba rendezve ott egy rakat kép. A “legizgibb” pillanatok közül csak ezt a fentit sikerült elkapni, amikor ez a “körmös-bábú-szuperman-izé” majdnem baleset áldozata lett .. itt épp kihasalt, mert megbotlott egy testvezetékben, és így majdnem megfojtotta egy másik.. szóval tessék rendet tartani.

Próbálunk mi is. Egy-egy lépést kegyesen hátráljanak a szülők, az edzők, és a versenyzők is. Mi is megtesszük, hogy jövőre újult erővel, klasszul folytathassuk az Olimpici Grand Prix-t. De ehhez közös erőre, egymás tiszteletére, és a szabályok betartására van szükség. Mi erre kérünk mindenkit szívből.
A nyárra szépeket, pihenést, rekreációt – már ha van mit – és persze majd jelentkezünk a Tatai Edzőtábor részleteivel, meg ezzel-azzal, szóval teljesen ne tessék lejönni a honlapról. Észrevételeket, hozzászólásokat még mindig szívesen látunk a fórumon.

Viva la vida! : Olimpici Team

A harmadik Olimpici évadról

2009. június 9.

A hagyományoknak megfelelően az évad utolsó versenyén felkértük az edzőket és szakvezetőket, hogy közösen értékeljük a mögöttünk álló évadot. Egyben célul tűztük ki azt is, hogy a negyedik szezon a harmadiknál is jobb legyen. A megbeszélésen az MVSZ is képviseltette magát, Jánosi Zsuzsa utánpótlás igazgató személyében. Minden megjelent edző, szakvezető elmondhatta véleményét, javaslatát. Külön öröm volt számunkra, hogy a megbeszélés hangneme pozitív és előremutató volt. Csak így tovább Olimpicik és nagyok!

Lukáts István, az Olimpici KHA kuratóriumi elnöke

Eredmények és más ínyencségek

2009. június 9.

Kedves Olimpicik és nagyok!

Kellemes és még kellemesebb híreink: túl vagyunk az Országos Bajnokságon. Nagy levegő. Van miért. Hosszú volt az idény, ismét sokat tapasztaltunk, igyekszünk a tapasztalatokat ismét kamatoztatni, és jobbá tenni az Olimpici versenysorozatot.
A verseny eredményeit, és az összesített, végső ranglistát elérhetővé tettük. Utóbbival kapcsolatban azonban van egy szigorú kitételünk, melyet kérünk igen komolyan venni:

Kérjük a tisztelt edzőket, szakvezetőket, hogy a ranglistát ellenőrizzék, és a sportolóikkal kapcsolatos hiányosságokat pótolják – nevezetesen a vívók születési évszámát, és edzőinek nevét e-mailben küldjék el nekünk a lehető leggyorsabban (címünk a RÓLUNK menüpontban). Hiányzó adat esetén az adott versenyzőt a támogatások elosztásánál nem tudjuk, és nem is fogjuk figyelembe venni!!!

Javasoljuk továbbá, hogy az edzők és szakvezetők az Olimpici adott fordulójával egyidőben, illetve a verseny előtt minimum két héttel ellenőrizzék versenyzőik SPORTORVOSI igazolásának érvényességét! (Az OB során összesen kb 20-25 vívó nem tudott elindulni a versenyszámokban lejárt érvényességű igazolás miatt.) Ennek megkönnyítésére közzé fogunk tenni egy hasznos kis nyilvántartó programot a következő idény kezdetéig.

A fotóalbumok is hamarosan érkeznek.

Olimpici Team